Sara bravo drago mi je zbog tebe i mi smo ovaj mj išli s uzv i ciljanim odnosima
Sara bravo drago mi je zbog tebe i mi smo ovaj mj išli s uzv i ciljanim odnosima
Posljednje uređivanje od kik@ : 04.01.2013. at 18:19
Pozdrav,
Ovo je jedino mjesto gdje sam nasla informacije o trudnoci nakon vanmatericne no vidim da su postovi prilicno stari, no eto da ne otvaram istu temu, nadam se da ce se netko javiti.
Prije dva tjedna laparoskopski mi je odstranjen desni jajovod i plod. Ginekologinja nije vidjela nista sumnjivo na odstranjenom jajovodu (napr. priraslice jer sam prije 2.5g rodila sina carskim rezom) i isto kaze za lijevi da se cini savrsenim. Rekla mi je takodjer da pauziram samo jedan ciklus prije pokusaja ponovne trudnoce, pa me zanima iskustva drugih zena koje su isle odmah u akciju nakon 2. ciklusa.
I da napomenem, nisu me kiretirali i drago mi je zbog toga.
Mene je tugovanje proslo, nekako sam si sve poslozila u svojoj glavi i spremna sam za nove pobjede. Sutra se vracam na posao i posao mi zaista nije nesto stresan (mozda ga ja nekad napravim jer mi je fitilj zaista kratak) ali zadnjih dana se nesto puno smijesim, zafrkavam prijatelje i sl. Osjecam se zaista dobro, fiziciki i psihicki, no iskreno postoji ona malena doza straha - a sto ako mi se opet to desi... mada opet mi se okrene film, nece, ovaj put su blizanci i braco i seka ce se pogurati do tamo gdje treba... hahahahahah
Posljednje uređivanje od BeBaMoJa : 02.12.2013. at 19:03
Hej bebomoja, drago mi je da sam nasla tvoj post, svugdje sam citala, da, sve objave su malo starije....i ja sam imala laparo prije dva tjedna- izvaden plod i lijevi jajovod.... Meni su i u bolnici i moj gin rekli da na novoj trudnoci ne "radim" prije 3/2014., kao da se tijelo oporavi... Imam bebu od 11 mjeseci pa mozda zato, isto kao i ti- rodila carskim rezom... Psih sam dosta dobro sad vec.... Strah me je, da se isto ne ponovi jer onda nema druge do umjetne a da o prozivljavanju istoga ne govorim....