Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: zapušeni jajovodi

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno zapušeni jajovodi

jeli neophodan postupak IVF ili ICSI ili postoji neka druga varjanta kao alternativa??
    Mogućnost propuhivanja????

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

mislim da je najbolja varjanta ipak IVF

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Žao mi je što su i tebi zaštopane tube.
    Pitala ja svog doca, zašto su mi tube zaštopane i kako. Uzroci mogu biti razno-razni, a kako su zaštopani- za taj odgovor bi ih trebao otvoriti , analizirati ( ono kao na patologiji ) pa ih onda zatvoriti. Propuhivanje je jako bolno, a nij egarancija da će se riješiti prohodnost. Najvjerojatnije su priraslice koje nastaju upalama, endometriozom, bakterijama i sl. Priraslice mogu nastati i nestati. Osim ako jajovodi nisu oštečeni tako da više nisu upotrebljivi u reprodukciji.
    A laporoskopija i ono drugo HSG (ak se ne varam) samo dokazuju da jajnici nisu prohodni, ali ne i zašto i nemogu se na taj način odštopati (možda oni s malo priraslica), nažalost! Nažalost , jer sam bila pod nožem pa sam se nadala da će odmah i rješiti problematiku mojih tuba.
    Postoje alternative za rješavanje priraslica, koje i ja trenutno isprobavam. Nadam se da će imati prođu u mom slučaju i da ću bez pomoći MPO-vaca iduću godinu provesti u gugutanju!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sandra-zvrk prvotno napisa
    Nažalost , jer sam bila pod nožem pa sam se nadala da će odmah i rješiti problematiku mojih tuba.
    Postoje alternative za rješavanje priraslica, koje i ja trenutno isprobavam. Nadam se da će imati prođu u mom slučaju i da ću bez pomoći MPO-vaca iduću godinu provesti u gugutanju!
    KOJE ŠAPNI MI MOLIM TE

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Taman kad sam završila s pisanjem poruke nestala je pa idem ponovno jer mislim da nisi dobila prvu! Ako jesi neću duljiti pa ću biti kratka.

Odlučili smo se za homeopatiju po preporuci sadašnjih trudnica koje su imale istu dijagnozu kao mi!
    Neznam da li več djeluje jer terapiju koristimo 3 tjedna , ali se nadam više nego IVF-u. Kaj se medicine tiče dobro da smo prvo išli tim putem jer sad imamo dijagnoze pa je lakše odrediti terapiju. Teti sam pokazala sve nalaze i cijelu povijest bolesti, pa čak i od dječjih dana: upale, prijelomi, stresovi i sve kaj bi moglo utjecati na plodnost.
    Evo ti kontakt:Dr.Tatjana Kunštek-Kučanda
    Akupunkturolog, homeopat
    Zagreb, Bernarda Vukasa 5
    Tel: 01/36 38 425, 01/66 36 501
    Tel/fax: 01/36 38 787

Nadam se da ćemo se sve debljati u idućoj godini.
    Sretno!!

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ups! Ovo je trebala bit pm! Nadam se da se ovo ne smatra reklamom ! Nije mi bila namjera. Ako je reklama molim moderatorice da ju izbrišu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •