kada vam je dijete dobilo prvi zubić?prvo djete mi je dobilo sa 4mj prvi zubić i nismo znali da ga ima kao i za sve ostale jer nismo imali nikakvih problema oko nicanja.drugom djetetu prošlo 6mj i još nema ni jedan zubić.
kada vam je dijete dobilo prvi zubić?prvo djete mi je dobilo sa 4mj prvi zubić i nismo znali da ga ima kao i za sve ostale jer nismo imali nikakvih problema oko nicanja.drugom djetetu prošlo 6mj i još nema ni jedan zubić.
Kakve veze djetetovi zubi imaju s porodom :?
ako ti tema nije bila interesantna,oprosti zakaj ju gledaš ili odgovaraš.pozdrav
dtrstenjak, sabaleta ti je htjela reci da si fulala podforum i da bi ta tema bila primjerenija na nekom drugom podforumu.
ja bi te uputila na podforum 0-1 na kojem ima vec nekoliko topika na tu temu ta da se na neki od njih ukljucis.
pregled aktualnih topika:
prvi zubici...
"simptomi" prije izbijanja zubća
zubici
je li moguće... (izbijanje 1. zubića?)
još jučer sam pomislila da nam ne gine topic o cjepljenju! i voila!AdioMare prvotno napisa
![]()
trstenjak... de, što mislis o abortusu ?![]()
MC,
šalješ ženu da ide džabe, a znaš da je zaključanoi ti si mi neki šaljivdžija
![]()
MC a sta bi sa onom nikad otvorenom tvojom temom?
da je otvoris konacno i da se tamo preselite?
![]()
pozdrav.odoh ja odavde jer ovdje ima burnih reakcija,čast dobrima.kako se izbrisati sa ove stranice jer ju više nebum posjećivala?pozdrav
pa nek' otvori novi topic!AdioMare prvotno napisa
![]()
aha... čekam novu godinu, kad se skupi raja...MC a sta bi sa onom nikad otvorenom tvojom temom?
da je otvoris konacno i da se tamo preselite?![]()
cure su iskoristile zbrku i nasalile se.dtrstenjak prvotno napisa
nisu nista lose mislile.
otvorila si nekoliko topika na pogresnom podforumu. pocetnicka greska.
nije to razlog zbog kojeg se trebas uvrijediti i "izbrisati sa stranice"![]()
potpisujem leonisu...samo malo šale u ovo blagdansko doba...
![]()