-
Anči,ne mogu se ljutit na njega jer prvo dijete kad sam dojila također sam pušila i jedna doktorica nas je tada toliko naštrapacala i isprepadala da sam tada probala ne pušiti ali kako nije išlo odustala sam od dojenja.
Pričala nam je o tome koliko je bebi smanjen kapacitet pluća dok ja pušim,kako su češće infekcije dišnih puteva a onda je prešla na neke stvarno gadne boleštine.
Sad kad sam rodila drugu bebu u međuvremenu sam srela puno majki koje su dojile i pušile ali mom mužu još zvone u glavi one prijetnje.
Ja sam našla neki tekst na webu o pušenju i dojenju,gdje piše koliko se max.smije pušiti i kako treba paziti da se ne puši bar sat vremena prije dojenja ali je na engleskom i MM ne zna engleski tako da mi ne vjeruje.Na hrvatskom sam tražila ali sam zaključila da je bolje da ne pokazujem..
Uglavnom svi u mojoj obitelji mi stalno kvocaju zbog dojenja.Čim mala pokaže znakove negodovanja odmah svi viču kako mi je mlijeko gorko,nekvalitetno,počev od MM,mojih roditelja,njegovih.
I ja sama ponekad imam dvojbe,zato joj tu i tamo dam bočicu,otprilike jedan obrok dnevno..
A što se soora tiče,ne znam moguće da ga još uvijek imamo,ali kad nema nikakvih vidljivih simptoma osim ponekad boli u grudima,ne znam,pedijatrica mi sigurno neće prepisati ništa,a ja sam u dvojbi jer ne znam imamo li ga ili ne..
P.S. Njeni zubići me više ne muče,to je uspješno riješeno!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma