-
oops, sad sam vidla da si bila stimulirana (koliko gonala?), a ne prirodnjak. Da, jedna stanica na stimulaciji je dosta malo, pogotovo za tvoje godine; zato se je doktor zalio da ti je estradiol nizak, jer estradiol je proporcionalan broju j.s. pa se zapravo zalio da imas malo j.s. Hm, zapravo bih rekla da ti je veci problem onda to sto slabo reagiras na stimulaciju nego triploidija, i da u tom slucaju treba ici na ICSI za svaki slucaj jer je svaka j.s. dragocjena ako ih imas malo. Imas mozda poviseni FSH? Iako kvaliteta j.s. varira iz ciklusa u ciklus (osim kod zena koje konzistentno imaju problema s kvalitetom, kao ja, npr. osjetljive na vrstu stimulacije itd.), odgovor na stimulaciju iz ciklusa u ciklus varira puno manje. Ali eto, jedna zena koja je bila u ciklusu sa mnom svaki put je imala samo jedan embrio, a svaki put je zatrudnila, a ja, s 7-11 j.s. morala sam ici 4 puta da uspijemo jednom, tako da nije sve u broju. Pardon na nepazljivom citanju, i puno srece u prirodnjaku (u 2. mjesecu, jelda?)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma