I nama je bilo tako, unutar 3 sata sam davala jednu pa smo tek onda prelazili na drugu. Ona druga je curila, kapala ali sve se kasnije sredilo, sa neka 2 meseca bebina cike su skontale tempo i prilagodile se.ivana b prvotno napisa
Moguće da je solica oksidisala od vazduha u crevima pa otud zelena. Beba koja kaki 4-5 puta dnevno teško da je gladna2.od 4-5 stolica, 1 je uvijek zelena ili zeleno-žuta.Je li to znak gladi?3.beba jede halapljivo i najede se već za 5 minuta.Onda je muči trbuščić pa čekamo da podrigne,ali uglavnom zaspe.Pretpostavljam da nije gladna ako jede tako kratko?Inače rođena je sa 4,5kg pa je to valjda zato - jače povuče,ili zbog toga što ja imam jaki let down..![]()
Možda da probaš u toku podoja da je podigneš da podrigne pa da nastavite podoj.
Na ovo ti nemam baš neki odgovor. Moja je isto puno spavala prvih dana ali je ona bila uspavana zbog žutice. Ja sam je budila danju, a noću bih nekad jednostavno prespavala. Pogledaj ovaj tekst: http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=239&Show=20514.puno spava i da je mi ne budimo ne znam kad bi jela,može odspavati i po 4-5h u komadu bio dan ili noć. Patronažna nam je savjetovala da je budimo svaka 3h,da ne dehidrira.Ima li to smisla? To mi baš i ne izgleda kao dojenje na zahtjev

Odgovori s citatom