-
Thnx
Evo odgovora:
-rođena je na dan termina
-porođajna težina 4530g, 52 cm, nakon 3 dana izgubila 380g pa u idućih 7dana u rodil.dobila 120g,otpušteni doma 20.12. nakon 10 dana sa 4300 (nije bio neki prirast jer u rodilištu imamo samo 6 podoja dnevno,pretpostavljam zato).Kolika je trenutna kilaža ne znamo jer nam je patr.sestra na godišnjem do 10.1. ali smo je jučer mjerili metrom i duga je već 57cm!
-mijenjam je 8 puta,svaka pelena je mokra a često se popiški i dok je presvlačim. Pokakanih je 4-5
-podoja - isto 8
-noćnih podoja - bar 3 (naš ritam je svaka 3 h,po danu i po noći)
-položaj pri dojenju - samo ležeći,zbog epiz.Drugi položaji ne dolaze u obzir. Pokušala sam položaj kolijevke ali me boli rana a i grudi su mi tako velike da se ne mogu nikako namjestiti
-pretpostavljam da imam jaki let down jer se ona često zagrcava.Nju je nemoguće maknuti s dojke,doslovno nemoguće tih par minuta!Prišteka se i vuče tako agresivno,baš ko mala pirana! Sve zvijezde prebrojim kad potegne, tako da ne mogu pustiti mlaz da iscuri u gazu
-dojku isprazni efikasno tek nakon 2 podoja (grudi su mi inače velike a sad su mi narasle na 8 - 9-etku radi ove hiperprodukcije mlijeka)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma