Postoje li kod nas za kupiti plastici drukeri koji se ne siju?
Znaci recimo kao oni na Motherease pelenama? Ako ih ima, da li za njihovo postavljanje potreban stroj ili se i oni mogu montrirti čekićem ko oni obicni metani?
Postoje li kod nas za kupiti plastici drukeri koji se ne siju?
Znaci recimo kao oni na Motherease pelenama? Ako ih ima, da li za njihovo postavljanje potreban stroj ili se i oni mogu montrirti čekićem ko oni obicni metani?
to sto cu reci da ih je bilo kod nas ti vjerojatno nece nista znaciti, jer ih je moja mama kupila prije negdje 15-20 godina
u vrijeme kad se jos sivalo, a ne kupovalo/bacalo
mama ima uz to neku spravicu velicine i izgleda skara
bar si me podsjetila da imam i ja to nesto velicine skara cemu nisam mogla otkriti namjenu. zanimljivo.
hajd' bas da se zakacim na ovaj topic.
a sto ne bi moglo umesto plasticnih drukera
oni metalni, ali oni maaali sto ih ima na bodicima
i slicno? znam da ima veze sa temperaturom
i da metalni ostavljaju trag rdje,
ali ovi maleni bi po meni bili ok za pelene.
ima ih i u bojama. (ili je bas velicina problem?)
ima plastičnih za kupiti ali uz to trebaš kupiti i prešu. Sad tu di sam ja našla malih drukera ima ali nema aparatić za male drukere.
Firma Omniteh, Donje Vrapće
ajd kakav detalj, nemoj tako sturo. koliko komada drukera prodaju u paketu i koliko je velika i koliko kosta presa. ako znas.
joj znaš kaj malo me puno pitaš. Zaboravila sam.
Znam da pakiranje nije manje od 1000 komada drukera, mislim da je čak i 2000 komada, cijena je oko 200 kuna (za male drukere). Preša je negdje oko 300 kuna plus još i ti aparatići. Najbolje da nazoveš i pitaš, stvarno se više ne sjećam.
![]()
i da što se tiče tih aparatića ako nema malih kupiš velike nađeš dobrog tokara pokažeš mu kako bi to trebalo izgledati i to ti je to. Samo što će te dobar tokar koštati više od ovih kupljenih aparatića jer je ovo made in Peoples Republic of China.
Nedavno sam se raspitivala kod njih. Prodaju najmanje 1000 komada i to je 200 kn. Aparatić (tj. alat) dođe 200 kn, jedino nisam znala cijenu za presu.
hilda, taj aparatic, kako to izgleda?
ja sam nasla doma nesto, sto mislim da Renata spominje, recimo kao kljesta, koja na vrhu imaju jedan kolut s raznim profilima. dok nisam malo bolje pogledala, mislila sam da je to za busiti rupe u npr. kozi, medjutim onda sam pomislila da to sluzi za montiranje drukera, al mi nie pasalo ni na jedne metalne koje sam imala.
ena povukla si me za jezik, ne idem spavati dok ne nađem račune.
marta poslikati ću prešu i aparatiće i staviti sliku ali tek kad Džejk zaspi
evo sad sam trazila po webu, to sto imam je definitivno alat za montiranje drukera, samo jos da nadjem odgovarajuce drukera(u nadi je spas...).
hildegard, imas pp.
dajte neki link da vidim kako to izgleda, ta preša i aparatići
Molim vas podijelite to i sa mnom, jer i mene zanima.
Hildi, baš bi voljela znati koliko si sve to platila. Žena mi je pokušavala objasniti da je to malo skupa investicija za par pelena.
Imali su drukere ali nisu imali alate za njih.
Moja sestra isto ima nekakav aparat u obliku škara i alate za više veličina drukera, ali to je za metalne drukere. Ne znam dali se te škare mogu upotrijebiti i za plastične.
eto eto sad će... preša je pozirala samo da još sličice stavim u album...
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mal...=/d99f&.view=t
idem sad tražiti račune
preša 237,90
alat (za velike drukere) 28,58
drkeri mali 191,06
drukeri veliki 228,75
samo ne znam koliko je komada drukera u pakiranju
Pa nije to toliko skupo!
Znači presa je oko 200 kn, a žena mi je govorila za alate...a kao još uz to ide i presa.
1000 komada drukera je u jednom pakiranju.
Hvala hildi!![]()
preša je 237,90 bez alata. Alat za male drukere nema kod njih za kupiti. Meni je to napravio neki čovjek nemam pojima tko, sveki ga je našo.
Nema na čemu![]()
...ona to sve ima :shock:
identičnim alatom i WAHM rade pelene s drukerima 8)
http://thesnapstore.com/catalog/prod...ce05687bf26f65
marta promjer malih drukera je 9 mm a velikih 16 mm. E sad bi bilo idealno da imam i neku srednju veličinu
Evo podizem topik, dajte pliz napisite gdje se mogu kupiti veliki plasticni drukeri kao na FB peleni i da li se oni mogu montirati sa presom koja se kupi u Omnitehu, hvala!
Ja sam nedavno dobila plastične drukere 2-3 veličine i nekakave metalne dijelove, pretpostavljam da je to za nabijanje(više veličina). E sad mi uz to treba spravica, e mene zanima gdje ima za kupiti ta spravica i kako se zove?
Spravica se zove presa i moze se kupiti u Omnitehu, Stara samoborska bivsa tvornica Jedinstvo.
Cekam za plasticne drukere, pliz![]()
Plastični drukeri iz Omniteha,ništa ne valjaju!!! Ja kupila i bacila,te kupila alat i metalne drukere (oni koji su na bodijima).
Jel se ti metalni drukeri mogu kupiti u raznim velicinama i jel hrdjaju?
a zašto ne valjaju oni na našivanje? Ima takvih i plastičnih... Jesu li preslabi??
http://www.thesnapstore.com/catalog/
http://home.att.net/~tjatsdehart/MIS.html
http://www.snapsource.com/
Evo ja sam ipak sama pronasla, za sve ljubitelje drukera
Da li je netko probao tom presom iz Omniteha upotrijebiti sa kalupima naručenim iz vana?
Mislim, ipak mi je presa iz Omniteha jeftinija i nema straha od carine a drukere i njima pripadajuće kalupe bih naručila preko interneta,
samo ne znam da li za te kalupe odgovara naša presa. :/
imam prešu iz omniteha i aparatiće sa snapstorea, nisu kompatabilni
inače, poštarina za prešu mi je too much, najjeftinija oko 95$, a preša oko 60$, kaže žena da je to zato jer više nema opciju slanja brodom nego samo avionom :/
:shock: , to se zaista ne isplati kupovati...štetaaries24 prvotno napisa
Pravo pitanje glasi jesu li i koji su drukeri izvana kompatibilni s omniteh presom I aparaticem.aries24 prvotno napisa