Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: plodna sluz?

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno plodna sluz?

Evo nešto sam u razmišljanju o plodnoj sluzi. Nemam baš sad vremena otvarati sve teme da nađem što me zanima pa ako mi može netko odgovoriti.
    Stvari stoje ovako: ja nikada nemam onu rastezljivu sluz kad mi je ovulacija,tj. ja gotovo nikada ni nemam nikakvu sluz, eventualno nekakva vodenasta i to jako slabo i lagani iscjedak prije same M. To nikada nisam ni spominjala svom docu jer ni sama ne znam koliko je to bitno.
    Ima li to kakve veze što nam ne uspijeva i trebam li to reći docu?Kako se kod nas nije otkrio uzrok sad ga ja sama tražim u svemu i svačemu, ali za ovu sluz sam sigurna da je nemam!

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mene je moj doc pitao za vrijeme postupka da li imam sluz- ja je imala za rasprodaju! Koliko se sjećam ona olakšava prolaz S do JS, ali nemoj me džati za riječ. Da li je to bitno u IVF-u obzirom da se taj dio preskaće.
    Evo ti nešto malo slikovitije:
    http://www.woomb.org/bom/cervix/index_hr.html

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Dobra je za prirodnjake i za FET-ove, za stimulacije nema veze. A dobra je i za gušte tko još voli uživati .

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala curke! Ma uživam ja cca svaki drugi dan u prvom dijelu ciklusa, gušta nikad dosta
    A valjda ću i ja uskoro na ivf (čitaj:udavit ću doktora dok ne pristane)pa sluz neće ni trebati

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kad sam krenula u ovu borbu, moja soc.gin. me ispitivala ima li sluzi....onda sam ja pogledala na internetu kako to izgleda i zaključila da ja to nemam. Međutim, kad sam krenula na liječenje kod reproduktivca i kad je krenula folikulometrija uz praćenje cervikalne sluzi, on mi kaže da je moja sluz sasvim OK! Ja sam još rekla: Ali to nije ona rastezljiva sluz.....Na to je on samo rekao: Ne mora ni biti, svi smo mi različiti...
    Eto Andrejaaa....vibram da ti uspije prije nego se odlučiš na IVF!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •