Citiraj leonisa prvotno napisa

evo, npr. ti ne mislis da je ok dojiti dulje od godinu dana. uredu. a da li te mogu pitati zbog cega to mislis?
i da li nakon godinu dana dijete treba dobivati kravlje mlijeko? bilo u tetrapaku bilo kao follow-up formule?
Moj L ima 9,5 mj. i dojim ga jednom dnevno( ujutro)Mislim da je jako bitno da se mame sto prije donekle vrate u prijasnji nacin zivota.Ja sam inace drustveno jako aktivna(izlasci,kina,vecere,kazalista,koncerti...a i radim od njegovog 16 tjedna tako da duze dojenje za mene ne dolazi u obzir ,jer stvara ovisnost,a ja to ne zelim.Nocna smo isto izbacili i sad napokon spavam cijelu noc(inace je bilo budjenja po 7-8 puta)Vec sam bila spremna za psihijatriju,a ja ne zelim da moje djete ima ludu i nervoznu mamu.Ovako smo oboje zadovoljni ,ja nisam vise nervozna i ne ispavana,a on spava u svojoj sobi od prije mjesec dana i ponekad se jednom probudi.Prvih par dana je malo plakao,ali poslije se navikao i ne mislim da ce zbog to malo plakanja imati traume i i sta slicno sto sam citala od nekih od vas u nekim postovima....

Sto se tice kravljeg u tetrapaku ne mislim ga davati do njegove druge godine,a do tada adaptirano.