-
Pjena obilna nakon tri ispiranja
Upravo je završilo ispiranje tamne robe po treći put, a u bubnju :shock: pjena. Inače ispirem dva puta, ali kako je bilo puno pjene stavila sam i treći put.
Upotrijebila sam tekući Perwool za crnu robu, stavila jedan čep deterdženta (ne onu kuglu, nego čep kojim se zatvara) i nemam pojma zašto mi se to dogodilo. :?
-
Osoblje foruma
ja sam zbog toga odustala od tekucih detergenata. imam osjecaj da ih isperem 10x da bi i dalje bilo pjene :/
-
I meni se to znalo desavati kod tekucih deterdjenata, posebno ako sam stavila malo vesa.
-
Meni se to zna dogoditi kada je nešto u filteru (kovanica, komadić plastike...)
Pogledaj!
-
Filter čist, prala sam i praškom pa nije bilo pjene nakon ispiranja. Znam i ja za probleme s tekućim sredstvima za pranje, ali mi se ovolika pjena nikad prije nije dogodila.
Postoji li prašak za crnu/šarenu robu?
-
Postoji.Woolite ima i tekući i prašak,kupila sam u Mercatoru i puno sam zadovoljnija sa praškom.
-
Onda je vrijeme za odbacivanje tekućih...
-
Mozda ovisi i o masini. Moja ima neke senzore koji sprjecavaju stvaranje previse pjene, jako je pametna
-
I meni se to događalo kad sam prala s Perwoolom za šareno, robicu od klinca sam redovito 3 puta ispirala, a sad koristim Woolite i nemam više problema!
-
Nekad koristim Perwool, nekad Woolite. Nisam primjetila da se roba ne bi dovoljno isprala :/ . Možda nisam dovoljno obraćala pažnju, ali pjene sigurno nije bilo.
-
nema baš velike veze prašak! moja mašina je stara 2 god electrolux i već god dana imam tih problema! koristim i tekući i prah. zezala je , zezala, ja ispirala i po 4 x. čistila sve moguće filtere svako malo i na kraju se sjetila pozvat servisera. uvijek sam mislila da sam nešto krivo napravila, puno veša, puno praška...odnijeli mašinu, prvo mislili da je problem neka kuglica, ali naravno nije, pa sada evo čekam već 1 i pol mj neki cijeli dio, jer je izgleda tvornička greška. rekao mi je da kad ispire veš uzima samo 0,5 l vode.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma