Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Pjena obilna nakon tri ispiranja

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Pjena obilna nakon tri ispiranja

Upravo je završilo ispiranje tamne robe po treći put, a u bubnju :shock: pjena. Inače ispirem dva puta, ali kako je bilo puno pjene stavila sam i treći put.
    Upotrijebila sam tekući Perwool za crnu robu, stavila jedan čep deterdženta (ne onu kuglu, nego čep kojim se zatvara) i nemam pojma zašto mi se to dogodilo. :?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam zbog toga odustala od tekucih detergenata. imam osjecaj da ih isperem 10x da bi i dalje bilo pjene :/

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I meni se to znalo desavati kod tekucih deterdjenata, posebno ako sam stavila malo vesa.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni se to zna dogoditi kada je nešto u filteru (kovanica, komadić plastike...)
    Pogledaj!

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Filter čist, prala sam i praškom pa nije bilo pjene nakon ispiranja. Znam i ja za probleme s tekućim sredstvima za pranje, ali mi se ovolika pjena nikad prije nije dogodila.
    Postoji li prašak za crnu/šarenu robu?

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Postoji.Woolite ima i tekući i prašak,kupila sam u Mercatoru i puno sam zadovoljnija sa praškom.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Onda je vrijeme za odbacivanje tekućih...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mozda ovisi i o masini. Moja ima neke senzore koji sprjecavaju stvaranje previse pjene, jako je pametna

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I meni se to događalo kad sam prala s Perwoolom za šareno, robicu od klinca sam redovito 3 puta ispirala, a sad koristim Woolite i nemam više problema!

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nekad koristim Perwool, nekad Woolite. Nisam primjetila da se roba ne bi dovoljno isprala :/ . Možda nisam dovoljno obraćala pažnju, ali pjene sigurno nije bilo.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

nema baš velike veze prašak! moja mašina je stara 2 god electrolux i već god dana imam tih problema! koristim i tekući i prah. zezala je , zezala, ja ispirala i po 4 x. čistila sve moguće filtere svako malo i na kraju se sjetila pozvat servisera. uvijek sam mislila da sam nešto krivo napravila, puno veša, puno praška...odnijeli mašinu, prvo mislili da je problem neka kuglica, ali naravno nije, pa sada evo čekam već 1 i pol mj neki cijeli dio, jer je izgleda tvornička greška. rekao mi je da kad ispire veš uzima samo 0,5 l vode.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •