Mali malo smrka i kaslje onda sam odlucila mu davati caj sa sokom od limuna i sa medom. Mogu mu to davati u neogranicenim kolicinama ili ipak postoji neka "doza"?
Mali malo smrka i kaslje onda sam odlucila mu davati caj sa sokom od limuna i sa medom. Mogu mu to davati u neogranicenim kolicinama ili ipak postoji neka "doza"?
neće ti to baš pomoći :/
Nece nimalo? :/ Mozda ce bar djelovati kao placebo...![]()
limun da med ne![]()
da, djetetu od 19 mjeseci!Aneta prvotno napisa
![]()
neće odmoći, tekućina je uvijek dobra.
više bi pomogla neka šetnja na zraku.
(ja ti isto baš i nisam za med)
pripazi s medom, ima topika o tome da se djetetu nedaje med do druge godine zbog botulizma, bakterije u medu koja ima neke loše nuspojave a dječji želučić je na nju jako osjetljiv, ne mogu sad naći di je to, ali provjeri![]()
baš zato ne med...meni je sam pčelar (član MM familije) rekao da on ni svojoj djeci nije davao do treće godine...
Ja nadobudna odmah otišla kupiti onaj Petrovićev med za maloga, da mu "podignem" imunitet u jaslicama. Ali me pedijatrica razuvjerila, i preporučila da med u prehranu još ne uvodimo ...
Za šmrkljanje i kašljanje imaš ovdje dosta tema, prosurfaj maloNama kod šmrcanja najbolje pomaže ispiranje s čajem od sljezovog korjena ...
Znala sam da med nije dobar za bebe, ali nisam znala da ga se ne preporucuje cak do 3 godine...