-
Ideje za dorucak i veceru?
Lovre ujutro i navecer obicno jede kruh sa namazom, pekmezom, sirom, maslacem i sl. Nece nikakve salame. Isto tako nece ni kasice, ni puru ni ista drugo. Pahuljice mu pasu samo za uzinu. Cini mi se da ovi dorucci i vecere su previse slicne. Sto vasa djeca jedu?
-
Najnoviji hit za večeru je griz od jabuke - na rižinom mlijeku napravim običan griz od pira, posebno izmiksam jabuku i onda to promiješam - slatko je, a nema šećera i doslovce se davi u tome.
Inače doručkuje voće (jabuku, kiwi ili naranču - sad baš i nije neki izbor) i onda za sat, sat i pol jede užinu - rižino ili zobeno mlijeko s pahuljicama ili cornflakesima (to najviše voli, trudim se davati mu zobene ili prosene pahuljice i sušeno voće, ali neće baš).
Večera je griz u svim varijantama (običan, pirov, s cimetom, s jabukom, s brusnicama...) i palenta, ponekad i banana. Često jede domaći voćni jogurt (običan tekući jogurt u koji je umiksano voće po izboru).
Neko vrijeme je jeo kruh s ABC sirom, ali sam zaključila da kruha ionako previše užica tijekom dana (lud je za kruhom), pa sam ga izbacila za večeru.
Jaja sam mu probala dati meko i tvrdo kuhana, mrzi ih, ali možda se tvom malom dopadnu...
-
Re: Ideje za dorucak i veceru?
Aneta prvotno napisa
Nece nikakve salame.
Ovo je super, budi sretna!
-
Da li ti ova tema moze pomoci:
DNEVNI MENI VAŠE BEBE
-
pa možda mu ti onda radi recimo neka integralna peciva,kruh ili sl,te prirodne namaze ako neće ništa drugo.moj je još mali ali jako su mu fine te raznorazne žitarice sa voćem,ukuhanim ili svježim.možda i kakav kompot ili domaći puding tu i tamo da ponudiš?
-
-
Ornela je stavila link, raspravu možete nastaviti na topicu Dnevni menu vaše bebe. Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma