Zavisi koje su to 'ostale pelene'. Mislim, ja ih nemam tako puno...od kupovnih po noći stavljam Muttaqin 3SR i novu FCB jer najbolje upijaju. Ono što mi se najviše sviđa kod Muttaqina su materijali, fakat su![]()
Zavisi koje su to 'ostale pelene'. Mislim, ja ih nemam tako puno...od kupovnih po noći stavljam Muttaqin 3SR i novu FCB jer najbolje upijaju. Ono što mi se najviše sviđa kod Muttaqina su materijali, fakat su![]()
Ne naručuješ ih mailom, nego kupuješ ovdje: http://hyenacart.com/MuttaqinBaby/sandra23 prvotno napisa
Pratiš kad će biti rasprodaja i onda hvataš šta ti se sviđa; obično sve nestane za 2 minute.
sandra23, koje pelene imaš?
Muttovi su izdržljivi jer imaju uloške od konoplje, a možda možeš i svoje pelene pojačati nekim dodatnim uloškom od bambusa ili konoplje? Recimo, tots bots ulošci od bambusa su super, a nisu preskupi (20 kn kod Pahuljice)
evo mog mutt modela
Super pelenica, model još bolji!Dia prvotno napisa
![]()
imam rodinu pusu i FB, bumgenius i SMIB.Sve propuštaju i sa ulošcima i stay dry.Sad se učimo na tutu i pelene koristimo sve manje ali sa slijedećim djetetom si sve mislim da li opet platnene ili ne.....
Možda imaš loše covere? Nama ne propušta ni jedna jedina pelena, a imamo svakakvih. Neke su ljepše, neke običnije, neke mekše, neke grublje, ali sve drže u kombinaciji sa dobrim coverom. Naša slijedeća beba će zasigurno dobiti i koji Mutt newborn...sandra23 prvotno napisa
![]()
definitivno je bitan dobar cover, iako nama čak i ME propusti ako ostane predugo. Meni niti jedna od ovih gore pelena nije baš jako izdržljiva. FB izdrži 3 sata s duplim uloškom, ali sam Riu. Valu promoči odmah. BG su uske među nogama, pa isto nisu za velike popišance. SMIB Dora mi je ok za šetnju, ali samo s dodatnim uloškom. A za noć i jednom i drugom stavljam neku izdržljivu pelenu od bambusa + dva dodatna uloška, i opet ponekad procuri ako predugo odspavaju.Elinor prvotno napisa
A jednokratne pelene im procure već oko 4 u noći :shock:
Ja presvlačim svaka 2 sata, možda je u tome kvaka. Za van stavim HM, LCH AIO ili FB, te mi izdrže po 3 sata. Za noć imam custom made HM, nema šanse da te procure.![]()
ja imam dana da mi sve, bas sve procuresa istim kombinacijama koje druge dane na procure
sad mi je 3 noci za redom totalno mokar, a nekad pelena bude preko noci do pola guze samo mokra
to je tak individualno, ovisi koliko popije, sto jede i sl.
Slatke su jako...kao i moja koja je stigla jučer :D
divne su...
ja nisam ništa upecala još od ljeta.
Sad me svrbe prstići...
Stigao i naš!Iznenadio me dvostruki uložak; je'l to neki novitet?
Cocci, imaš zanimljivu kolekciju nekih, meni totalno nepoznatih pelena! 8)coccinella prvotno napisa
Elinor, pelena je suuuper!
I meni je baš bilo čudno; imam 3 Mutta i sva tri imaju različit uložak :?Elinor prvotno napisa
Pa napisala je Michelle da je nešto mijenjala u kroju i ulošcima.
Stigli i moji Muttevi, ali niš od slika.![]()
aishwarya prvotno napisa
Pelenice suMichelle prvotno napisa
![]()
Još nisam isprobala novitet...uložak mi odletio sa štrika i moram ga ponovno prat...![]()
Cure, noćas je akcija!![]()
http://hyenacart.com/MuttaqinBaby/
Prekrasne su, bolje da nisam vidjela sto se ceka, ali umor je jaci. Sretan lov, cure!
Ja sam unaprijed odlučila da se noćas neću igrati, a i zbilja su našli vrijeme.
Valjda neću baš noćas patiti od nesanice!![]()
A one od ručno bojanog velura?![]()
I ja sam isto odustala od šopingiranja ovaj put...
Inače, isprobala sam konačno Mutt L i moram reći da je to moj favorit. I ovaj novi uložak je OK, mada nije neko revolucionarno poboljšanje.
I meni je L puno bolji od 3SR kojeg moram kopčati na max. veličinu, a O. ima tek 7 kila. Nikakav medium setting nam ne prolazi. :?aishwarya prvotno napisa
Voljela bih još isprobati side snap L, pa da usporedim.![]()
Oh yeah!aishwarya prvotno napisa
![]()
![]()
Inaće se noćas Hyena smrznula na nekih 10 minuta. :shock: Tako da je sve trajalo do nakon 4, a ja sam se u 6 morala dignuti... zakon.![]()
Pa jesi ubola koju?TeddyBearz prvotno napisa
Elinor prvotno napisa
![]()
Ovoliko:coccinella prvotno napisa
![]()
Od tolikog izbora pelena, vi se toliko žrtvujete ustajanjem noću da bi dohvatile koju Mutt. Nevjerojatne ste.
A što, ti nemaš svoje favorite? :? Mene osobno noćni stocking neće odbiti od kupovine, ali svakom njegovo...slava prvotno napisa
Ja ne ustajem noću radi pelena. Uopće ne idem spavati!slava prvotno napisa
![]()
Elinor prvotno napisa
![]()
Yes!Elinor prvotno napisa
Jedna 3SR i 2 NB, za ostale nisam imala vremena.
![]()
koliko vas košta pelenica ako uzimaš jednu???
Ovisi koliko košta pelena, zadnju sam s poštarinom platila 25,60 USD
Kako se određuje poštarina, na stranici piše 0$ za international s(kršitelj koda)ing?
Fana, posalji joj (Michelle) mail, pitaj koliko ce biti postarina za HR za koliko pelena mislis kupiti...
Kada sam ja narucivala bilo je $7,50 za jednu pelenu, cini mi se
Uh, ako pelena košta 22$, onda je 7,5$ za poštarinu oko 30 posto vrijednosti. A to mi je nekako puno. Na drugim stranicama poštarina je oko 15 posto. (Dobro, znam, druge nemaju mutta.)
Nisam mogla naći račun, ali prilično sam sigurna da je moja pelena koštala 21 USD, a poštarina 4,60. Kupljena u siječnju...Fana prvotno napisa
![]()
Mozda je to postarina od $7,50 bila za dvije pelene? :?
Ja sam narucivala u listopadu, mislim....ne za sebe, tako da nisam bas strogo obracala paznju; ali najlakse da joj pises, ona bi trebala sada biti online i odgovorit ce ti sigurno...