Joj mene joj...aishwarya prvotno napisa
Imam jedno pitanje za Muttoljupke: jel padate na materijal, na izdrživost pelene - uložak od konoplje, ili na kroj? Meni recimo kroj uopće nije nešto, tj. isti je kroj kao od Bella bottoms, ali su drukeri puno lošije raspoređeni. I malo preplitak za veću djecu. I onaj trifold uložak me izluđuje! Upija super, ali prenisko je i živcira me to slaganje. Ali materijali sui to mi je razlog da dežuram u sitne noćne sate
.
i mene zanima zasto su ove pelene tako posebne. pa ne vjerujem da je samo dezen u pitanju :?
Meni materijali i izgled, o ostalome pojma nemam.![]()
zaboravila si spomenuti - adrenalinninaXY prvotno napisa
![]()
wildflower prvotno napisa
Meni materijali, vanjski i unutrašnji. Super mi je i trifold uložak, ali 3SR mi nije neki izum; više volim ove M i L što imamo. Iako, taj 3SR super upija i lijepo se da složiti na novorođenačku veličinu (bit će za slijedeće novorođenče) Mekane su i šarene, i to je to.
Plus adrenalin.![]()
coccinella - e pa cestitam od sveg srca na novom malom!!
on-topic: neke od vas znaju da ja ne kupujem fittedice, jer ih mogu sama sasiti i imam dovoljno takvih.
ali kad se radi o adrenalinu (ali i o finim, nekicastim dezenima koji su pravi odmor za oci, jos da ne spominjem vrste materijala), hmm...
ovo je moj ulov... skruseno priznajem...
wildflower, prekrasna je !!! Takvu sam i ja željela!![]()
Na materijal - vrstu i dezen, na kvalitetu izrade,izdržljivost i naravno...adrenalin.wildflower prvotno napisa
![]()
Kroj je više prilagođen sitnim bebama - moja D. ima 4kg, a našu M vel. već kopčam na predzadnje drukere oko nogica.
3SR sa trifold uloškom u najmanjoj veličini na bebi mi djeluje preogroman, ali zato trifold uložak i Bella Bottoms pelena je odlična kombinacija za noć.
Wildflower, super ti je ulov!![]()
Da, ono što nisam spomenula gore (a Cocci mi se smije) je da su Muttevi jako hvaljeni po stranim forumima i stranicama, pa vjerujem da ima nešto u tome i da su stvarno dobri.
![]()
Čemu takva sitna slova, jedva sam našla o kakvom ulovu pričate!wildflower prvotno napisa
Lijep primjerak!![]()
Imam jedno pitanje, nemojte zamjerit nova sam
Da li će do večeras postavit još pelena na aukciju ili će biti samo ove M koje već jesu? Može li se to uopće znat do zadnjeg trena?
Sinoć sam se zeznila pa čekala budna do 3,večeras mi se ne da ponovo.
![]()
Nadam se da će dodati još pelena, ja vrebam veličinu L. Dobra je vijest da je danas stocking ranije no obično, 4:30 pmcuckalica prvotno napisa
![]()
A-ha, većina ih je 19 USD...Al nijedne L. Neće valjda još jedan stocking proć bez ijedne L pelenice![]()
Došle su L! :D
Sretno večeras svima, a naročito meni![]()
ma kakvi
srusio mi se site 3 puta
a usput imam reflekse kao mrtvi konj![]()
dok ja otvorim vec je sold out
Eh da, sad sam se sjetila fenomena zvanog "overselling"...Valjda neće baš nas zakačiti. :/
I meni se rušio 3 puta, još k tome mi se mali probudio točno u 10.30, al uhvatila sam jednu, i to onu koju sam najviše željela! :D
KAKO?????
Morat ćete mi otkrit tajnu uspješnog bidanja.
Valjda su svi smotani prvi put, drugi put će bit bolje? Mora!!![]()
A šta je sa ovim AIO? To bi trebalo za sat vremena?
Totalno sam razočarana, a veselim se već 2 dana novim pelenicama
Ja sam uspjela odoljeti adrenalinu.
Samo sam vas gledala. 8)
Cocci, htjela sam (i dobila) Jungle animals L. A što nemaju sve bambus unutra? Ja mislim da imaju, jedino je izvana "knit" ili "wowen".
Ma kakvi, većina ih ima šareni velour.Elinor prvotno napisa
To je ova zadnja u nizu.
I tek sad vidim da je šarena unutra!Ove tri koje imam doma su slučajno s bambusom, pa sam mislila da su sve takve. Ma nema veze, ove živahne boje nam baš trebaju da nam podignu kolekciju.
Kako vi kupujete? Ja čučim na sajtu i piljim u pelenu koju želim; na ekranu si otvorim i sat od kompa da mi odbrojava. Kad kucne čas, kliknem u kućicu gdje je dotična pelena; tri puta dobim odgovor "cannot find server, try again later"; svaki put se vratim sa backom. Četvrti put se prozor napokon otvorio, upisala količinu jedan i kliknula "buy now". Istog trena sam odjurila u sobu jer se mali već počeo derati. Dala cicu i poslije platila.
![]()
Opet idu u HR!
Ja se još uspješno ophrvavam ovoj napasti, još povrh toga sam uspješno tri paketa drugih dobila ovaj mjesec, ne smijem više...![]()
Al naziv deklarirane pelenoovisnice stječem tek kad upecam bar jednu, jel tako?![]()
Idem vidjet što će staviti od AIO...![]()
koliko vam izade postarina za recimo 2 pelene?
i koje kartice primaju?
ja dobivam newsletter od njih, ali ne sjecam se koji mi je pass, a valjda sam se registrirala ako dobivam novosti :?
meda plaćaš paypalom, a oni primaju visu, master i american, i još neke neobične.
Uf, Uf koje priče poslije lova.Gotovo vas mogu vidjeti kako bjesomučno klikate BUY NOW!!! I ja s vama - da se pohvalim, i ja upecala onu koju sam htjela - s narančastim velurom iznutra, a vani neki cvjeteki. Jedino mi ostaje nepoznanica - kako dvije??!!
Skidam kapu...
Treba imati sreće. Prošli put sam uhvatila 2 ko od šale, ali sve je savršeno šljakalo, ni jednom se nije "smrzlo". Prošli put je netko ubo i 3, čini mi se! :shock: Ali mi sad stvarno imamo dosta pelena; to samo malo za gušt.
Probal i ne ulovilaTeddyBearz prvotno napisa
![]()
Pa kaj je to sad s tim pelenama? Kad sam ih počela kupovati znala sam po dan-dva vagati koju kupiti. Sad planu u trenu.
Da je na njenom siteu, kao prije, bilo bi lakše. Ovako kad hijene navale... :/
Da, i ja sam maslačke kupila drugi ili treći dan od stockinga. :/enela prvotno napisa
Znala sam i ja slučajno nabasati na njen site i vidjeti da je nenajavljeno imala stocking. Dobra stara vremena!![]()
wow, koliko Muttova stiže u Hrvatsku :D
Nego, Elinor, nije mi jasno kako si uspjela platiti kasnije? Ja sam jednom utrpala 4 pelene u košaricu (svaki put sam stisnula buy now), i kad sam išla platiti, jedne više nije bilo. Prodana u međuvremenu.
Meni se desilo suprotno; stavila sam 2 u košaricu a platla jednu; (bilo mi je to prvi put na HC pa sam bila zbunjolaninaXY prvotno napisa
). Poslije sam bez veze išla gledat "my purchases" i pelena me tamo čekala. Piše da se sve mora platiti u roku 2 sata. Možda je kod tebe nešto drugo zaštekalo, ali od brzine i adrenalina nisi skužila što.
Bome si brzoprstićka kad si potrpala 4 komada!![]()
Meni se nešto slično desilo. Naručila dvije pelene, od druge mi je stigla obavijest o narudžbi od prve nije.ninaXY prvotno napisa
Već sam se pomirila da sam ju izgubila i otišla spavati. Ali vrag mi nije dao mira, ponovo provjerila inbox a kad ono moja pelena.
Obavijest o narudžbi je stigla nakon recimo sat vremena.
molim,zanima me po čemu su mutevi bolji od ostalih pelena?zanima me informativno jer ja ih nemam,imam druge. i sve mi puštaju,imam malu popišanku.
i gdje i kada ih naručujete,jer kako vidim može se naručiti mailom...??