Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: neće piti a ima visoku temp.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno neće piti a ima visoku temp.

već dva dana (danas treći)se borimo s visokom temp. - 39,6,7,8
    bili smo u petak kod dr. (već 10 dana pije antibiot. zbog upaljenog grla čemu je isto prethodila temp jedan dan), napravili nalaze, leukoc. blago povišeni, grlo minimalno crveno, pluča ok (uši nije gledala :/ )Problem je što neće ništa piti (na adapriranom je), n vodu, ni čaj, čak sam u vodu dodala par kapljica soka od jabuke (do sad joj nisam davala ništa od dohrane jer ima 4,5 mj)al ni to neće...šaljem muža po rehidromiks al sumnjam da će i to htjeti..stolica joj je proljevasta (al takva je uvijek jer jede lako probavljivu hranu pa od toga)jako se brinem zbog temp. koja ne spada od obloga i tuširanja, samo sa čepičima ide dolje i nakon 4 sata opet gore..a i strah me dehidracije.šta da radim?kako ju natjerati piti?sutra opet idemo kod dr., no što do sutra?od čega može biti ta temp?zubići :/ -nema naznaka bar koliko ja pipam i gladam..trodnevna vroza?dr. nam je rekla da ona za sad ne zna od čega temp..

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Stavi vodu u špricu i polako puštaj onako uz ugao obraza. Nama je tako palilo, a jedino tako uspijemo i antibiotik dati.
    ~~~~~~~~ da što prije prođe.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

s obzirom na dob djeteta ja to ipak nebih shvatila olako , možda da posjetiš dežurnu pedijatrijsku ambulantu

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

dežurstvo ima u domu zdravlja, a pedijatrija tek u bolnici (u Osijeku smo)..kinder hvala na savjetu, mm je otišao po rehidromix ako to ne bude htjela nazvat ću pedijatrijui pitati što da radim.osim ispucalih usnica drugih znakova dehidracje nema.da joj jako razrijedim mlijeko?to jedino hoće piti koliko toliko.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

~~~~~~~~ da što prije ozdravite

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Rehidromix ne vjerujem da ce ti prihvatiti , ali pokusaj ga sakriti cajem ili sokom. Kod nas nije uspjelo jer Kate pije iskljucivo vodu , ali izvukli smo se jer smo joj doslovce svakih 10minuta malom zlicicom davali par kapi vode .
    ~~~~~~~~~~~~ da sto prije ozdravite!

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

popila je još malo čaja i čini mi se da ide na bolje, danas smo se provukli bez čepića, samo s oblozima i tuširanjem.temp. više ne ide preko 38,5..nadam se da će od sad biti samo niža i da je to kraj...hvala vam na vibrama i savjetima

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

~~~~~~~~~~~~~

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

trodnevna groznica je bila, sad izlazi osip, temp.više nema. :D

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno