Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Izgled kakice

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Izgled kakice

Može mala pomoć,savjetić neki?!Zanima me kolika mora biti gustoća kakice? Moj malac ima 2 mjeseca,isključivo dojen(tu i tam mu dajem prokuhane vodice).
    Jako se često pokaka(doduše često i papa),tako da moramo pelene nekad mijenjati svakih sat vremena.

Kakica mu je dosta rijetka-ali nema sluzi,boja je od umjerenožute do tamnožute.

Ima dosta zrakića u crijevima pa ga malo muče grčevi,ali napreduje dobro,nije ni previše cendrav,temperature nema,djeluje zdravo.

Da li bih se trebala zabrinuti zbog gustoće stolice,iako je(čini mi se) sve drugo ok?

Unaprijed hvala na savjetima.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Boja kakice mi se cini ok, ali ne kuzim - zasto voda? Beba zedj utazuje prvim mlijekom, koje je bolje od vode, em je sterilno, em je savrsene temperature, em sadrzava zive stanice koje stite bebu od infekcija. Sori kaj sam otisla u OT.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mislim da je upravo ta zlatna kašasta stolica karakteristična za isključivo dojenu djecu! Ne brini, sve je u najboljem redu!!! :D

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

rea,

što se tiče kakice sve je ok. Samo stvarno voda ti je sasvim nepotrebna, a čak i štetna jer ispire sa crijeva tanki zaštitni film kojim majčino mlijeko oblaže crijeva, štiteći ih tako od raznih upala i alergija. Majčino mlijeko je sve što bebi treba u prvih 6 mjeseci života! Ono je u početku podoja vodenasto kako bi beba utažila žeđ, masnije i gušće pri kraju podoja kako bi beba utažila glad. Nemoj dodavati vodu, stvarno je suvišna!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja M je ovih dana bila bez apetita skroz, pa sam izdajala prvo mlijeko (po 20-ak ml) i davala joj na zlicicu i sve je ok, dijete nije dehidriralo. Naravno da sam dobila savjet da joj dam prokuhane vode, ali mislim da je ovo puno bolje. I glad ju je primila pa je uredno pocela dojiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •