Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Polomila sam toplomjer,plasim se

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Polomila sam toplomjer,plasim se

Polomila sam toplomjer juce popodne.Nisam smjela dirat zivu,i takoje stojala na podu 2-3 sata dok nije dosao moj muz,i pokupio je i bacio.Posle citam na internet kako je opasna,otrovna,isparava...Uzas!Bas sam se uplasila,a 9.sam sedmica trudnoceOnda opet pomislim,pa kolko zive ima na svakoj raskrsnici ,od izduvnih gasova,ili u blizini velikih fabrika,pa zene to udisu svakodnevno...Uh,plasim se,plasim se,plasim se...za bebu...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma ne boj se, Roza, ništa ti neće biti! I ja sam razbila toplomjer, čak i rukama dirala živu (nisam znala da se ne smije, imala sam 10-ak godina)! Budući da mi je mama radila u farmaceutskoj industriji, znam da ti to malo žive neće naškoditi, pogotovo ako je nisi ni taknula ili nedajbože pojela. Beba je sigurna kod tebe u trbuščiću

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ništa ti neće biti, ni tebi ni bebi, ne boj se

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma nema straha, bolje da ne misliš što svakodnevno udahneš ako si stanovnik nekog većeg grada.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Istina,neće bebici biti ništa.Samo se ti lijepo opusti i nemoj se živcirati oko toga

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

jednom sam ja razbila i razletila se po stanu u prisustvu Nine a jednom ga je ona razbila dok je kao samostalno pokušavala mjerit temperaturu, (u mom prisustvu, to je bio način da je nagovorim) i oba puta sam samo usisala, prozračila i idemo dalje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •