subota prijepodne odlučimo otići kod dežurne pedijatrice jer mala ima nekakve piknice po koki i guzi i počelo se širiti na prepone pa da ne dočekamo nedjelju ajmo ipak do dežurne.no tamo miliun djece čeka a dr nije pedijatrica nego neka deseta opće prakse.već mi je zlo jer znam šta je prošli put bilo kada je bila bolesna...dr opće 8btw to je dr moje bake)je rekao samo nakon 3 sata čekanja"pa stavljajte KAPI u nos" ne,mi to kao nismo radili
no dobro ušli nakon 2 sata i kažem ja kako mala ima piknice dolje i pogleda ona i kaže da uzmem PENATEN kremu !? :shock: pa to je obična krema za guzu...kažem da inače koristim pavlovićevu i onu drugu i SUDOCREM kada se osuje ali sada ne pomaže i širi se..nezna...čeka...razmišlja...i odjednom ko iz topa "pa perite je u kamilici" pa naravno da ju perem u kamilici i tako zaključak je nikakav ostalo na tome da ju perem kamilicom i to je to za dva sata čekanja s bolesnom dječicom a sada je garant pokupila i neki virus
uglavnom uzela sam bepanthen kremu i pantexol koji joj je prije pomogao a sutra SVAKAKO idem do svoje doktorice! ta dežurstva su STRAŠNA!!!
btw dijete od 2 god je tamo čekalo jedno 2 sata s temp 39 dok ju nisu pozvale unutra jadna malena sva klonula i proljeve imala