vidis. a mi smo imali izrazito, izrazito ružno iskustvo, nedavno. moj dida je bio u bolnici, ima(o) rak. on sam ne zna točnu dijagnozu (misli da je to neki izrastak). otisao je na OP, sve super proslo. moja mama (dida ju je ovlastio) je sve to sređivala, razgovarala s lječnicima. ulazi ona kod njegovog lječnika u sobu (dosla rano ujutro da ga vidi i da popriča s njim), kad joj čovjek veli: a sto vi dolazite pa sad smo maloprije razgovarali ? moja stara :? kad on veli da je netko nazvao i da je on toj osobi objasnio sve vezano za njenog oca, jer je mislio da razgovara s mojom mamom (a ta osoba očigledno ništa nije uradila da se nesporazum riješi nego je šutjela i upijala)... ubrzo smo saznali da se radi o nekoj didinoj sestrični... veli ona sva ponosna mojoj baki: "ja sam ti razgovarala s doktorom i veli on da je sve ok" (a ni moja baka ne zna da mi dida ima rak). ja sam tu babetinu (sestričnu) htjela golim rukama zadaviti, jer si mislim otkud toliko bezobrazluka u ljudima, otkud uopće ideja da ona ide zvati tog doktora (kog inače uopće ne poznaje)! i onda se još ne predstaviti pod pravim imenom! (zato jer zna da bi joj u tom slučaju dr. rekao da ne smije ništa reći)...sorciere prvotno napisa
ovom lječniku je bilo jako jako neugodno, moja stara nije htjela oko toga praviti frku, al bila je blizu da tuzi bolnicu da se to samo još jednom ponovilo. stoga, aleksandra, da ti dam besplatan pravni savjet, ne mislim da tu bas ima puno prostora za "manevar", posebice da je nebitno jel se radi o zajedničkom doktoru i sl. jel bi ti aleksandra smjela recimo jednoj majci reći da joj kćer uzima kontracepcijska sredstva ? ja mislim da ne bi.
ti jedino što možeš kao doktor čuti što ti netko ima za reći, al ne i raspravljati s njim, al mislim da bi za odnos dr-pacijenta bilo katastrofalno kad bi ti dosla i pacijentu rekla: evo maloprije je vaša susjeda priznala da hodate u slafroku po kvartu.![]()

. i ja sam zvala (telefonom) doktoricu svoje susjede, i žena je bila divna. zajedno smo riješile jedan problem koji je susjeda ignorirala, i zbog njega pala u depresiju...
, ne mislim da tu bas ima puno prostora za "manevar", posebice da je nebitno jel se radi o zajedničkom doktoru i sl. jel bi ti aleksandra smjela recimo jednoj majci reći da joj kćer uzima kontracepcijska sredstva ? ja mislim da ne bi.
Odgovori s citatom