Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 116 od 116

Tema: nemam snage reći dosta je .

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Uf, vlatkapeno, želim ti od puno zdravlja (od svih tvojih dijagnoza ja imam samo hipotireozu i 1/2 štitnjače pa znam koliko mi lijekovi i poludjeli hormoni ometaju normalan život) jer moraš biti jaka zbog svojeg .

Pažljivo sam pratila sve tvoje postove, pa iako se teško stavljam u tvoju situaciju, drago mi je da si odlučila u kojem smjeru se treba kretati tvoj život. Vjerujem da ćeš od ovog momenta biti smirenija, snažnija i odlučnija.

Puno sreće tebi tvom anđelu želim
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

vlatka tvoj post me u isto vriji rastužio i razveselio, žao mi je što si bolesna i što je tvoj muž rekao da ne želi viđati dijete, al opet bolje da odrasta bez oca nego uz svakakvog... ja vjerujem da ćeš mu ti nadoknatidi svu ljubav...

I drago mi je što si odlučila da napokon budeš sretna...

Drži se

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

vlatka drzi se

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Žao mi je šta je ovako završilo, jer je tvoj MM rekao ružne riječi, ali mi je drago zbog tebe, i vjerujem da ćeš od sada biti sretna sa svojim malim

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

draga Vlatka, želim ti puno sreće sa tvojim malim
    Tužno je što ga tata ne želi viđati, ali ne možeš nekoga natjerati da voli svoje dijete.
    Moram ti reći da mi malo čudno što već sad razmišljaš hoćeš li pronaći nekog novog.

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Vlatka,
    žao mi je zbog svega što ti se događa, ali nije mi drago kako percipiraš i postavljaš neke stvari u životu. Tvoji postovi kao prvo ne odišu uopće suradnjom... dakle što god ti ovdje ljudi savjetovali ti djeluješ kao da ih čak ni letimice ne preletiš, a kamo li pažljivo pročitaš, promisliš i odreagiraš... sve mi više djeluje kao da je ovo tvoje izlaganje samo monologiziranje, kao da pišeš dnevnik, od kojeg ni ne očekuješ odgovor, al mu se personalizirano obraćaš sa "dragi moj dnevniče"... baš mi djeluje kao da dođeš na pola sata, kažeš šta imaš i naprasno pobjegneš, ni ne osvrnuvši se odgovorit ikome, a ljudi se ipak potrgaju naći neko smisleno rješenje i savjet za tebe, trude se iz petnih žila senzibilizirati se s tobom i brigom za tvoje zdravlje i zaista istinski pomoći...

naravno ima i to svoj terapeutski učinak, što i samo preneseš svoju bol i nezadovoljstvo, na ovakvom mjestu, ali da bi se netko poistovjetio s tobom i mogao ti pomoći, ti mu moraš ipak dati interakciju.

druga stvar koja mi smeta u tvojim obraćanjima, je to što dobijam dojam da previše padaš u apatije, konstantno se samosažaljevaš kao da si zadnji kamen na cesti, a ne ljudsko biće sa dušom i srcem i sposobnošću donositi vlastite odluke i reakcije... a povrh svega konstantno nabrajaš svoje bolesti, detaljiziraš ih do zadnje sitnice i izdižeš kao da se hvališ njima u veličanju njihovog postojanja... ok Vlatka, bolesna si i shvaćamo mi to, svatko ima više ili manje boljki ovdje i zdravstvenih problema, međutim ne činiš sebi uslugu što se time toliko "hvališ" na sva usta, čak smatram da ima sigurno kontraterapeutski učinak da se uopće stalno podsjećaš na tu činjenicu...

i želio bih da te ovaj moj post ne obeshrabri, nego upravo suprotno da te izbavi iz patetike kojom se okružuješ i osokoli karakter spoznajom da si biće vrijedno života, da sebe ispuniš radošću življenja i postojanja, i ne samo radi djeteta, nego prvenstveno radi sebe same!!!

Vidiš i sama koliko se ljudi javljalo na tvoju sudbinu u želji da te saslušaju, savjetuju, brinu o novostima koje ti se događaju... dakle nisi sama i nisi bezvrijedna i pokušaj se time ohrabriti i ne odavati dojam bezizlaznosti svoje situacije! I jedno što bih ti svakako savjetovao, pokušaj radi sebe i djeteta potražiti stručnu psihološku pomoć, posavjetovat se s nekim kvalitetno i iznijeti sve svoje unutarnje strahove, za osnaživanje samouvjerenosti...

Ovdje si nam uvijek dobrodošla, ali voljeli bi konačno vidjeti i kvalitetne pomake!

veliki topli pozdrav!

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno Re: javljam se nakon dužeg vremena

Citiraj vlatkapeno prvotno napisa
    Kad sam mužu rekla da želim rastavu on je to sasvim mirno prihvatio i rekao mi da se čak odriće i maloga , da ga ne želi niti viđati.
    Eto to su vam novosti od mene za sada .

:? :shock:

Datum pristupanja
    May 2005

Početno javljam se .

Dragi forumaši i forumašice !

Evo malo da vam se javim da ns mislite da vas ne čitam , ma čitam ja sve što vi pišete i zaista vanm puno hvala na svemu na svim savjetima i brigama za Jana-Renata i mene . Evo stvari stoje ovako ja sam za sad dobro. Svake Nedjelje obavezno odem do crkve Sv. Antuna na Čenomercu zapalim svječicu na kipiču i pomolim se za svog sina , sve koji su mi naj draži i sebe . U zadnje vrijeme sve se više bavim Janom- Renatom to mi daje snagu i motivaciju .
    To vam je za sada sve od nas dvoje . Javit čemo se uskoro.
    Svima velike puse i držite se .

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

vlatkapeno kako si? Javi nam se

Datum pristupanja
    May 2005

Početno sporazumni razvod

Dobro jutro !

Evo da se malo javim , nisam dugo pisla jer sam na žalost ima teških zdravstvenih problema . Sad sam malo bolje . Konaćno sam doijela odluku odnosno suprog i ja smo se dogovorili da idemo na sporazumni razvod . Ovo među nama na žalost fakat više ne štima , moje zdravljeje totalno u komi jedino što me drži da ne poludim je moj mali sinčić i prijatelji koji su uz mene .
    Moj suprug još uvijek nije našao satlno zaposlenje a to je bio jedan od uvijeta da naš brak opstane. Ja sam se vratila svom poslu koji već radim devet godina ( zastupnik jedne renomirane kozmetićk kuće).
    Ima jedno pitanje za vas . S obzirom da podnosimo zahtjev za sporazumni zarvod koj je toćno procedura i dali moramo ići preko centra za soc. skrb.
    Hvala vam unaprijed i držite mi palćeve da sve prođe OK.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Žaomi je što ćete se rastati ali opet to je možda najbolje rješenje ako vidite da ne ide dalje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe u redu i drži se, čuvaj sebe i svog bebača

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

vlatkapeno baš mi je žao, ali ponekad je to najbolje rješenje. Bolje je dijete sa jednim sretnim roditeljom nego dva nesretna. Želim ti da sve brzo prođe i da ti Bog da snagu.

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: sporazumni razvod

Citiraj vlatkapeno prvotno napisa
    Dobro jutro !
    S obzirom da podnosimo zahtjev za sporazumni zarvod koj je toćno procedura i dali moramo ići preko centra za soc. skrb.
    Hvala vam unaprijed i držite mi palćeve da sve prođe OK.
    Vlatkapeno obrati se na PDF PRAVNI SAVJETI, vjerujem da će ti oni koji imaju iskustva ili im je to čak posao vrlo rado pomoći...
    Lp!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: sporazumni razvod

Slučajno sam našla ovaj forum i počela čitati jer se sjećam Vlatkapeno iz foruma potpomognuta oplodnja. Mislila sam da je ona postala presretna rođenjem svoga djeteta.

A kad tamo ostala sam šokirana kada sam sve ovo pročitala! :?

Živjeti 10 godina u braku s čovjekom koji ne radi i ne brine se o obitelji, biti invalid i pod svaku cijenu ići u MPO? Mislim da mi žene same sebi nekada zakompliciramo život.
    Nadam se da će odluka o razvodu Vlatkapeni donijeti smirenje i da će biti zdrava kako bi se mogla kvalitetno brinuti o svome djetetu.
    Sretno!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Drage moje !

Pauno hvala svima vama koji ste mi do sada jako puno pomogli sa vašim savijetima . Drago mi je da imam vas sa kojima mogu podijeliti sve što mi sw događa . Draga dodirko hvala ti na tvojoj potpori u na forumu potoimignuta a i ovdje . Nada se da če ovo sve uskoro proći i da ćemo moj mali Jan-Renato i ja biti sretna maal obitelj .

Datum pristupanja
    May 2005

Početno evo nas opet

Dragi forumaši i forumašice !

Evo da vam se malo javim , stavari stoje ovako ja već danima na persenu smirrujem živce da ne puknem , uz to grozni bolovi u cijelom trbuhu, vrtoglavice , mućnina . Doktorica kaže da je to vjerojatno od stresa s obzirom da mi se to javlja više manje nakon uzrzjavanja i težih fizićkih napora . Jućer smo moj muž i ja opet iamli okršaj pokušavam mu dati do znanja da ja više nemogu trpjeti njegove izgovore zzato što je bez posla .
    Poredložila sam mu da uzme neku literaturu vezanu za svoju struku (vodoinsatlater)i usavrši znanje pa če onda možda lakše naći posao no ništa od toga . Stalno prebacuje krivnju na mene za naše probleme . Doasta mi je toga , meni treba miran život a ne da se moram boriti za nećiju ljubav i poštovanje . Glupo je dsa ja nekome nesebićno dajem svoje srce a taj ga baca i gazi .
    Osjećam se grozno , kada mi je naj teže nema podrške od nikoga ko mi je naj bliži .

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •