e ovo sve me zbilja :shock: . od samog početka nije štimalo, pa sve ovo gore citirano :shock: - po meni , oprosti na iskrenosti, ispada da si ti njega isforsirala i na brak i na djete.vlatkapeno prvotno napisa
ja zbillja ne razumijem šta bi ti sad htjela? :?
on izgleda da spada u razmažene mamine sinove koje mama nije znala postaviti na samostalne noge, već je sve za njega odrađivala. kod takvih nema pomoći, jer oni jednostavno koliko ne žele toliko i neznaju uzeti život u svoje ruke. vječni optimisti koji su se stopili sa svojim ružičastim naočalama.
da nemisliš da pišem bezveze, ali poznajem nekolicinu takvih muškaraca. ovi koji su stariji - otišla mast u propast i jadna ona koja se zaljepi za njega jer je njemu samo do seksa
a ovi mađi - a još možda ima nade, ako naiđe neka sa čvrstom voljom i željom , ali i dobrom lajnom jer će ga uvijek morati vuči za sobom
gle i u dobrim brakovima i s "odraslijim" muževima, ruku na srce pa budimo iskrene, muške treba voditi. ja MM često znam reći da sam samohrana majka 3 djece i na sve moram misliti, ako želim da sve štima. a vidim i ovdje na forumu , a i okolo mene je to sasvim normalna stvar.
jer žene su stvorene da rade i misle mali milion stvari odjednom, dok muški jedno po jedno , naravno s pauzama za odmor![]()
![]()