-
Kašalj kod 2-mjesečne bebe
Izgleda da je Dominik (2 mj) pokupio nešto od starijeg brata koji kašlje već 3 dana. Braco ima temperaturu i jučer smo bili na hitnoj-ima upalu uha. Sad je pod kontrolom,ali sad me brine maleni. On je danas počeo kašljati.
Ima tko savjet za neki "home made" lijek, kako da mu olakšam dok ne odemo de pedijatra (radi sutra popodne) - čitala sam nešto o luku,ali nisam ziher jel to bilo za kašalj ili nosić... Savjeti,please!
-
s obzirom na starost dojenje je jedino što možeš sama napraviti da ne pogriješiš.češće dojenje ako dojiš.,,,ako ne dojiš češće tekučine druge..
ali idite dr,,,premalen je za domaće pripravke,mo mom mišljenju
-
Je, dojimo i papa ko veliki. Nisam mislila na neke pripravke, nego znam da sam čitala da se stavi luk kod kindača ili tak nekaj,samo nisam ziher za kaj je to točno bilo :?
Mislila sam savjete tipa kad mu je začepljen nosić stavim par kapi kajeput eteričnog ulja u vodu na radijatoru pa lakše diše i slično. E,tak mi nekaj treba.ali protiv kašlja...
-
ja protiv kaslja narezem luk na dvije polovice i stavim ga takvog u kinderbet.
-
Mi luk koristimo za nosić, ali mislim da sam čitala da pomaže i za kašalj.
Također koristimo nekakav Dr. Theiss balzam od eukaliptusa, umasira se u leđa i prsa, ne znam je li to u redu za tako malu bebu.
Možda i ovdje nešto nađeš.
Inače, ne znam koliko točno Dominik kašlje, ali Tin je često kašljao i to je uglavnom bilo vezano uz nosić i prolazilo zapravo samo od sebe.
-
-
Samo informacije radi - ipak smo završili na srebrnjaku,na intenzivnoj i nakon 7 dana evo nas doma - imali smo bronhiolitis
-
-
-
Ajoj, žao mi je što je ipak ispalo komplicirano.
Neka je prošlo, dobrodošli doma.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma