Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: BLIJEDA STOLICA?!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno BLIJEDA STOLICA?!

Joj, baš se mučim :/ ...moja anja je neku noć počela povraćati, i povratila 3-4 puta u toku dopodneva i nakon toga ništa. međutim, dobila je tempertauru, imala ju 2 dana, visoku i sad se i to smirilo. međutim, kad se konačno pokakala, to veče kad je iamala drugi dan temepraturu (jer dva dana nje imala šta) stolica joj je bila mekša i blijeda. onako svjetlo krem boje :shock: . juče nije kakala i danas opet ista stvar.prije nego kaka žali se da ju boli stomak. nakon kakanja prođe. jede relativno normalno...možda malo manje nego inače...ali možda i ne....
    šta bi to moglo biti?
    napominjem da je pila i sirup par dana( respiratorski infekt) pa sam to ukunila jer je povraćala. nismo išli kod doktora. skroz neki praznici....

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

to ti je zelucano-crijevna viroza, i moja Anja ju je imala nedavno i stolica joj je bila skoro sva bijela

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

noi je takva stolica bila par dana i nakon toga se sva osula od alergije.
    dobili smo uputnicu za vaditi briseve.kaže ped.da je možda kakvu bakteriju u vrtiću pobrala sa rukama.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i jeste dobili rezultate?kakve briseve?kakvog je općeg stanja bila ?uf...koliko pitanja..kakav doček nove godine

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sad imamo temepraturu 37 sa 8, a tek je 14 sati!!!sutra se ne radi, nema pedice...praznik...ma poludit ću....ima li mi ko kakvu riječ utjehe?

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

briseve idemo raditi tek poslije nove godine.
    morao biti na dijeti i sada joj je stolica malo bolje.temp.nema

mislim ako bude imala visoku temp da je najbolje otići na hitnu

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i šta će joj ovi na hitnoj? poslati ju u bolnicu, naravno....a koliko dana vam je trajala temperatura?

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

dva puta po 2 dana

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I moja Nika je bila tjedan dana pod tom crijevnom virozom.
    Prvi dan povracanje 3 puta i proljev, drugi dan temperatura, stalno oko 38 koja je trajala dva dana uz proljeve i onda jos nekoliko dana samo proljev ili skroz kasasta stolica iste takve boje, svjetlo zuta skoro bijela, smrdljiva. Isto se zalila da je buba busica i prdila je toliko smrdljivo da je bilo nemoguce biti u njenoj blizini u tim trenucima. Nismo isli doktoru samo dijeta i puno tekucine.
    Danas mi kaze teta u vrticu da su sva djeca imala u periodima takvu virozu sa identicnim stolicama.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

natasa kako je Anja, jel joj prosla viroza?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

počelo je sa nosom, pa je bila viroza o kojoj sam pričala, nastavilo sa žestokom prehladom i evo danas kulminiralo sa upalom grla i uha!!strava!!! DOKLE?
    A VIROZA JE PROŠLA!!!! FALA ti puno na savjetima PP !!
    Stolica je poprimila konačno normalan izgled, uživala sam gledati uobičajeni izgled njenog izmeta, , i gledala sam, gledala.....sva sretna!!!da me neko vidio sa strane koliko zaljubljeno gledam u nonu mislio bi da nisam normlana!!! MOŽDA I NISAM?! :shock:

sad smo na sumamedu, prvi put u životu

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vibrrrrrrrrrr da Anja sto prije ozdravi

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi muku mučimo zadnjih dana sa skroz blijedom stolicom :/

N. je u ponedjeljak povratila 2 puta i od onda je sve OK, osim što ne jede skoro ništa (osim adapt. mlijeka)

prekjučer smo povraćale i D. (cijelo popodne i noć) i ja(jednom)

N. ima blijede stolice (skoro bijele), a D. i ja "normalne"

koliko dugo su vam trajale te blijede stolice? ja sam prvo mislila da je to zbog toga što praktično ništa ni ne jede, ali sam onda naletjela na ovaj topic :?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo još jedne mame koja vec pola mj .gleda u nona.Prvo mi je dobio desetogodisnjak,viroza trajala24 sata proljev povracanje i visoka temp. ,zatim dva dana bijela stolica.Zatim cetvepogodišnjakinja -sve isto bez temp. zatim panika isti virus dobila beba od 4 mj. ali bilo je lakše -proljev-1dan,3xpovratio,stolice nakon toga obilne ali zlatno žute -izgurala sam ali sam ga te dane non-stop dojila i kad sam mislila da je gotovo dobila i ja -najgora temp.40 nikad u zivotu nisam imala toliku i uzasni bolovi kao da me vlak pregazio a ja sama u kuci s cetvoro djece-prezivila sam.I za kraj dvanestogodisnjak isto kao i brat.Ostao nam još samo tata izgleda da je on otporan ili virus napada samo plavooke

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

koliko dugo su vam trajale te blijede stolice?
    dva puta je pokakala blijedu stolicu i užasno smrdljivu. poslije toga krenilo je na bolje. tada je kakala svaki drugi dan, i sada, nikako uhvatiti ritam¨!

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A sta ako je stolica blijeda..ili zuckasta..ponekad proljev.. A nije bilo nikakvog povracanja.
    Znaci samo stolica je problem. :?
    Jede puno manje..tj..uglavnom nis nece jesti nego samo sisa (a ima skoro dve i po god).

Prije par dana je imala visoku temperaturu (jedan dan, jedna noc) i to su izasla dva nova zuba..
    Ne znam jel to ima veze..
    Jucer se zalila da je boli trbuh, danas nista..
    Kaze da je guza ne boli.
    Inace se potpuno normalno ponasa.
    Ja sam totalno zbunjena..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •