Evo spavala sam prvi puta sa deckom.. I zanima me dali ja mogu ostati kako trudna poslje ovoga?? Mislim nismo koristili zastitu ni nista.. Ali nije u mene.. Recimo da je malo omaklo? pa dali mogu ostat trudna?
Evo spavala sam prvi puta sa deckom.. I zanima me dali ja mogu ostati kako trudna poslje ovoga?? Mislim nismo koristili zastitu ni nista.. Ali nije u mene.. Recimo da je malo omaklo? pa dali mogu ostat trudna?
to je kao da stojis na sredini ceste ,a nad tobom crni oblaci i ti pitas da li ces pokisnuti.to sto ti je to prvi puta nema nikakve veze,to sto nemas kisobran ima itekako veze ,a da li ce pasti kisa sam Bog zna!
draga ninaa, pretpostavljam da ne želiš biti trudna, s obzirom da je bilo prvi put vjerojatno niste dugo u vezi ( svaki hudi po sebi sudi) i najvjerojatnije i nisi.
ovo ti je prilika da iz tog iskustva nešto naučiš i da se pobrineš oko toga da ostaneš trudna samo onda kad to budeš željela.
otiđi ginekologu, ako već nisi, pregledaj se i konzultiraj oko najoptimalnije kontracepcije za sebe, a u međuvremenu dok čekaš termin svakako kupi i koristi kondome i nastavi ih koristiti dok ne budeš sigurna da je tvoja veza monogamna sa obje strane i da ste oboje zdravi.
ne želim te strašiti i znam da ti se sad neplanirana trudnoća čini najgorim što je iz tog odnosa moglo proizići, ali nije, ima raznih boleščina koje sigurno nikad ne želiš upoznati ( klamidija, HPV, samo da spomenem najčešće).
eto draga ne želim ti soliti pamet, ali moraš se sama brinuti za svoje zdravlje jer nitko drugi neće.
želim ti puno sreće i javi kad dobiješ mengu.![]()
Mozda cu zvucati pregrubo, ali ja ne mogu vjerovati da u danasnje vrijeme neko postavi ovakvo pitanje. Ninaaa koliko je tebi godina???
Big mamy ti je odlicno odgovorila. Ja ti zelim svu srecu i da ne ostanes trudna, jer koliko vidim to ne zelis. Drugi put pamet u glavu i koristi zastitu koja ce te stiti ne samo od trudnoce nego i od mnogih zaraznih bolesti. Good luck!!
Fakat super pitanje... Sve si već saznala. A trebala bi biti malo informiranija prije stupanja u odnose![]()
Naravno da možeš,itekako.
stvarno sam odvalila na ovobig mamy prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
a da, odgovor![]()
naravno da mozes, ali mislim da ti to i sama znas