-
Apetit u trudnoči
Trudnice kako stojite s apetitom?
Jedete li sve što vam dođe pod ruku ili se kontrolirate?
Ili pak ništa ne jedete ili vam se ništa ne jede?
Ja nekad jedem cijeli dan sve živo,a nekad jedva nešto?
To me malo brine.
Sad sam vratila izgubljene kile i na nuli sam.
Sad sam u 22tj.
-
Ja u prvoj trudnoći nisam imala neki apetit. Jela sam ali ništa posebno. U ovoj sam stalno gladna pa se moram kontrolirati. Sad za Božić sam pojela enormne količine kolača, znaš kako je gdje god dođeš trudnicu svi nude svim i svačim. Ipak nisam se previše udebljala. Sutra mi je termin i dobila sam 14 kg. U prvoj trudnoći na pred porod me vagali i bilo je +12.
-
Osoblje foruma
joooj, ja sam u prvoj T dobila vise od 30 kila (nisam mogla prestati jesti slatko). sad u drugoj sam na pocetku smrsavila jer sam imala mucnine, ali apetit mi se vratio u punom sjaju tako da me frka da opet ne skupim previse. trenutno sam na +2 od pocetne tezine, a +5 od one na koju sam spala s mucninama. nadam se da necu dobiti vise od 3 kile, jer sam ionako u trudnocu usla s 11 viska, ostalo mi od prve :/
sad sam u 24. tjednu. morat cu se opasno kontrolirati, iako mi to prilicno tesko pada :/
-
Jedem sve kao i prije, ali sam primjetila da više ne ostavljam zadnje zalogaje za muža
Moje porcije su veće od njegovih, a prije je bilo obrnuto.
-
-
-
Prvi put u životu imam više kila od MM.
Ja dobila 13kg, trudna 34.tj., a on izgubio 11kg, gastritis.
-
Ja prvi put ne smijem MM prigovarati na težini jer kako sam krenula... U 16-om sam tjednu, a na +8 sam
non stop sam gladna, koma
-
Ja prvi put ne smijem MM prigovarati na težini jer kako sam krenula... U 16-om sam tjednu, a na +8 sam
non stop sam gladna, koma
-
-
Mene tu i tamo uhvati zelja bas za necime odredjenim. Inace nisam bas luda za slatkim tako da me to ni sada ne trazi skoro pa nikada. Apetit mi je u normali, samo moram cesce jesti, ali ne mogu obilne obroke, vec po malo. Inace osjecam strasan pritisak ako se prejedem. Sada sam 24.tj.+4 dana
-
Ja sam u prvoj trudnoći dobila nekih 18 kg i pored dojenja, nisam se vratila na početnu težinu (ostalo nekih 5-6kg). Sad sam opet trudna, tako da sam već startala s viškom kg...mislim da ne jedem ništa više nego inače, ali kg se slažu (tako je bilo u u prvoj trudnoći), sad sam nekih 8kg+ (24tjedan). Bilo bi dobro da u ovoj dobijem bar koji kg manje, mada se pored živahnog dvogodišnjaka i nove bebe kg lakše istope nego nakon prve trudnoće...
-
Joj, ja zadnjih par dana nemam mjeru, jedem ko luda i to svega!! I slanog i slatkog! Sad se bas najela toplih sendvica! Vagat cu se tek 18 kod gin, pa cu onda bedirat ako budem morala. Sad sam 32 tj trudna ali sam i dosad vec puno natukla, oko 12 kila!!Mislim od zadnje se kontrole nisam vagala.. Tako da je to sigurno sad 15 ak.. Ne smijem ni mislit koliko cu dobit jos. A opet bas me briga, dok je trudnoca uredna, kile me ne zanimaju. Nekako cu se mucit s njima kasnije!!
-
ja ne smijem slatko,dobila sam gljivice...
sad se moram pazit...a baš mi fali to...onak koja čokolada...kad mi se niš ne prima...
ali sutra idem na ogtt pa ću nadomirit slatko...fuuuuj
-
-
ja u 24tj i dobila sam več 11kg. koliko god ja jela ,uvijek sam gladna i to mi več ide na živce ,više od pola dana provedem za stolom jeduči,a najgore mi je kad se usred noći moram dizat iz kreveta ,jer ja sam naravno opet gladna... al.dobro prije sam bila mršavica tak da če mi ovo dobro doč.. :D
-
Dok i ovo pisem, jedem, ali samo kokice s cokoladom
Sad sam 18+sitno te sam dobila1,5 kg... al kooolaci i sve ostale bozicne poslastice su mi bile u ustima i mom stomaku...
Nadam se da necu mnogo se udebljqt, al uvijek postoji mogucnoszt...
-
24 tj + 5 kila
Super mi je apetit.
Uvijek je super.
-
ja sam stalno gladna...i to uvijek za nešto "konkretno"
-
-
meni je čisti SF da bih u trudnoći gubila kile :/
U prvoj nisam dobila tako prestrašno puno (+16), ali sam ih dobivala valjda od prvog tjedna, dok me zadnjih mjesec dana nije stisnuo visoki tlak. Čim sam saznala da sam trudna, uvela sam doručak, par užina, obilnu večeru jer "beba ne smije biti gladana"
i "kada ću se prežderavati ako ne sad"
- što je naravno bilo poooooootpuno krivo!
Sve u svemu 16 kila i nije nešto prepreviše, ali ni prije trudnoće nisam bila tvigi tako da sam sveukupno stvarno bila oooooooooogromna (ne bih o konkretnim mjerama
).
U ovoj sam samoj sebi rekla da ću paziti otpočetka s obzirom da sad znam da se s kilama ne smijem zezati, tako da ipak i kad imam rupu u želucu, pokušam je odignorirati (ako ikako mogu), odnosno malo se zavarati vodom ili voćem. zasad mi to ne predstavlja neki preveliki problem, iako mi je povećani apetit opet bio valjda prvi znak trudnoće.
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma