Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Apetit u trudnoči

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Apetit u trudnoči

Trudnice kako stojite s apetitom?
    Jedete li sve što vam dođe pod ruku ili se kontrolirate?
    Ili pak ništa ne jedete ili vam se ništa ne jede?

Ja nekad jedem cijeli dan sve živo,a nekad jedva nešto?
    To me malo brine.
    Sad sam vratila izgubljene kile i na nuli sam.
    Sad sam u 22tj.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja u prvoj trudnoći nisam imala neki apetit. Jela sam ali ništa posebno. U ovoj sam stalno gladna pa se moram kontrolirati. Sad za Božić sam pojela enormne količine kolača, znaš kako je gdje god dođeš trudnicu svi nude svim i svačim. Ipak nisam se previše udebljala. Sutra mi je termin i dobila sam 14 kg. U prvoj trudnoći na pred porod me vagali i bilo je +12.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

joooj, ja sam u prvoj T dobila vise od 30 kila (nisam mogla prestati jesti slatko). sad u drugoj sam na pocetku smrsavila jer sam imala mucnine, ali apetit mi se vratio u punom sjaju tako da me frka da opet ne skupim previse. trenutno sam na +2 od pocetne tezine, a +5 od one na koju sam spala s mucninama. nadam se da necu dobiti vise od 3 kile, jer sam ionako u trudnocu usla s 11 viska, ostalo mi od prve :/

sad sam u 24. tjednu. morat cu se opasno kontrolirati, iako mi to prilicno tesko pada :/

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jedem sve kao i prije, ali sam primjetila da više ne ostavljam zadnje zalogaje za muža
    Moje porcije su veće od njegovih, a prije je bilo obrnuto.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pošto sam cijeli život na nekakvim dijetama(sklona sam debljanju,građa jaći bokovi i guza na mamu) sad sam si nekako moram priznati dala oduška.U 13tj sam i naravno natukla sam 5kg.Od drugog tijedna više ne papam slatko..šmrc Moram stat na loptu jer nebude dobro

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Da ovi blagdani su ubijali svakog kalorijama...
    ja sam danas zato kuhala prokulice...
    mm je skoro

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Prvi put u životu imam više kila od MM.
    Ja dobila 13kg, trudna 34.tj., a on izgubio 11kg, gastritis.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja prvi put ne smijem MM prigovarati na težini jer kako sam krenula... U 16-om sam tjednu, a na +8 sam non stop sam gladna, koma

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja prvi put ne smijem MM prigovarati na težini jer kako sam krenula... U 16-om sam tjednu, a na +8 sam non stop sam gladna, koma

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

TO JE JEDINO STO JE UVIJEK U REDU CINI MI SE
    SAD SAM U 25 TJ A VEC SAM NA +11,5KG NADAM SE DA CU USPJETI MALO "PRIKOCITI"

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mene tu i tamo uhvati zelja bas za necime odredjenim. Inace nisam bas luda za slatkim tako da me to ni sada ne trazi skoro pa nikada. Apetit mi je u normali, samo moram cesce jesti, ali ne mogu obilne obroke, vec po malo. Inace osjecam strasan pritisak ako se prejedem. Sada sam 24.tj.+4 dana

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam u prvoj trudnoći dobila nekih 18 kg i pored dojenja, nisam se vratila na početnu težinu (ostalo nekih 5-6kg). Sad sam opet trudna, tako da sam već startala s viškom kg...mislim da ne jedem ništa više nego inače, ali kg se slažu (tako je bilo u u prvoj trudnoći), sad sam nekih 8kg+ (24tjedan). Bilo bi dobro da u ovoj dobijem bar koji kg manje, mada se pored živahnog dvogodišnjaka i nove bebe kg lakše istope nego nakon prve trudnoće...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Joj, ja zadnjih par dana nemam mjeru, jedem ko luda i to svega!! I slanog i slatkog! Sad se bas najela toplih sendvica! Vagat cu se tek 18 kod gin, pa cu onda bedirat ako budem morala. Sad sam 32 tj trudna ali sam i dosad vec puno natukla, oko 12 kila!!Mislim od zadnje se kontrole nisam vagala.. Tako da je to sigurno sad 15 ak.. Ne smijem ni mislit koliko cu dobit jos. A opet bas me briga, dok je trudnoca uredna, kile me ne zanimaju. Nekako cu se mucit s njima kasnije!!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja ne smijem slatko,dobila sam gljivice...
    sad se moram pazit...a baš mi fali to...onak koja čokolada...kad mi se niš ne prima...
    ali sutra idem na ogtt pa ću nadomirit slatko...fuuuuj

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

joooj ba smi vas je super slusati kak imate apetit
    ok, meni je jos rano (11tj) ali ja samo gubim kg
    istina imala sam 8kg viska jos od prosle trudnoce koje mi se nikako nije dalo skidati pa sad ovih -3,5kg nije strasno, ali ajme sto sam gladna i ajme sto mi se od svega povraca...
    jedva cekam tih jos cca mjesec, mjesec i pol dok mi se apetit vrati pa da nadoknadim u prosloj T mi je bilo muka do 16 tj iako sam vec oko 14 pocela polako dobivati kg. na kraju sam zavrsila sa +17

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja u 24tj i dobila sam več 11kg. koliko god ja jela ,uvijek sam gladna i to mi več ide na živce ,više od pola dana provedem za stolom jeduči,a najgore mi je kad se usred noći moram dizat iz kreveta ,jer ja sam naravno opet gladna... al.dobro prije sam bila mršavica tak da če mi ovo dobro doč.. :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dok i ovo pisem, jedem, ali samo kokice s cokoladom
    Sad sam 18+sitno te sam dobila1,5 kg... al kooolaci i sve ostale bozicne poslastice su mi bile u ustima i mom stomaku...

Nadam se da necu mnogo se udebljqt, al uvijek postoji mogucnoszt...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

24 tj + 5 kila
    Super mi je apetit. Uvijek je super.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam stalno gladna...i to uvijek za nešto "konkretno"

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prvih tjedana me i nije išlo ali nisam gubila na težini (meni se tpo ne može dogoditi ). Ali zadnji mjesec jedem ko luda, sada sam u 22tj i na +8 kg.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

meni je čisti SF da bih u trudnoći gubila kile :/

U prvoj nisam dobila tako prestrašno puno (+16), ali sam ih dobivala valjda od prvog tjedna, dok me zadnjih mjesec dana nije stisnuo visoki tlak. Čim sam saznala da sam trudna, uvela sam doručak, par užina, obilnu večeru jer "beba ne smije biti gladana" i "kada ću se prežderavati ako ne sad" - što je naravno bilo poooooootpuno krivo!
    Sve u svemu 16 kila i nije nešto prepreviše, ali ni prije trudnoće nisam bila tvigi tako da sam sveukupno stvarno bila oooooooooogromna (ne bih o konkretnim mjerama ).

U ovoj sam samoj sebi rekla da ću paziti otpočetka s obzirom da sad znam da se s kilama ne smijem zezati, tako da ipak i kad imam rupu u želucu, pokušam je odignorirati (ako ikako mogu), odnosno malo se zavarati vodom ili voćem. zasad mi to ne predstavlja neki preveliki problem, iako mi je povećani apetit opet bio valjda prvi znak trudnoće.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam glaaadnaaa!!! ali mi se nista ne jedeee!!! apetit? nemam ga. jedva se natjeram da nesto pojedem. od povracanja sam omrsavila 2 kg, sad sam 14 tj. i jos tu i tamo bljucnem, a ginko je rekla da moram poceti dobivati na kilazi jer nemam zaliha. cudno je da mi se slatko od pocetka trudnoce ne jede, a prije sam tamanila sam tak. dobro, trenutno mi se nista ne jede, al najgore je to sto i jesam gladna. eno mm kuha rucak, a nesto cu valjda pojesti...
    ma, sad kad vam se javim za par tjedana da sam natovarila kila i kila

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ma ja sam stalno gladna, da ne pričam o apetitu nakon ponoći....zato sam i skupila 25 kg!! Sve mi paše- slatko, slano..kako god. Sad sam se počela kontrolirat i kad sam gladna iza ponoći- pojedem juhe ili naranče..ali kaj mi to vrijedi kad ni dalje nemrem spavat od gladi... Još malo fali da ne počnem namještaj hrdat okolo
    i onda još uz to kaj sam gladna postanem i užasno nervozna!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •