Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: SREĆA

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno SREĆA

Evo jednog filozofskog...da Vam sutra ne bude dosadno

Upravo mi je sad netko čestitao Novu, i poželio mi da mi se ispuni sve što si želim...a ja kažem da mi se ispunilo sve što sam oduvijek željela!

I ja stvarno već dugo vremena tako živim, a odkad imam svoju curicu više zaista ništa ne želim. Stvar je u tome da sam ja istinski sretna osoba, svakog dana i zahvalna, na svemu što imam. Nemam uopće velikih želja.

Nekako sam to naučila u životu. Ne opterečujem se nebitnim (pa mogla bih reći nikakvim) stvarima, uvijek znam da će nekako biti. Optimistična sam, i uvijek očekujem dobro pa mi se to valjda stvarno tako i vraća.

Ovo nisam napisala da se hvalim ili nešto slično, nego sam to htjela podijeliti s vama, i vidjeti kako ste vi?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pročitala sam još sinoć pa sam si dala vremena za razmišljanje. Nisam nesrećna, nisam ogorčena niti nezadovoljna (što sam sve bila pa znam o čemu pričam) ali nisam još dostigla to stanje nirvane. U dubini sam srećna jer imam to što mi treba, nismo gladni, imamo krov nad glavom, divno dete, volimo se. Ali muči me nerešeno stambeno pitanje (živimo sa mojima) i to što za sada ne vidim kako da ga rešim.
    A kad sam pročitala tvoj post odmah sam išla na onaj topic gde su rođendani forumaša da vidim da li si strelac u horoskopu. MM je strelac i razmišlja gotovo identično kao i ti. Nepopravljivi optimista

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja ovako slično kao ti, anima, jeidno što bih si poželjela za Novu godinu, osim zdravlja, jest postići to stanje nirvane, da ne ulazim u neke rasprave s ljudima kojim ionako ne mogu promijeniti mišljenje, već da se nasmijem i napravim po svomu.
    Diplomacija mi nije jača strana, a jako bih željela to promijneiti

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam strijelac i razmišljam slično kao anima.
    Jedino što mi imamo riješeno stambeno pitanje, ali je MM bez posla, ali ja optimistično vjerujem da je ovo naša godina!

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam sretna osoba, imam dijete koje obožavam , muža kojeg volim a i on mene(bar tako kaže ), riješeno stambeno pitanje(ako se tako može nazvat stan kupljen na kredit koji ćemo otplaćivat idućih 30god :/ ), hvala bogu zdravi smo... Ali ipak negdje u dubini duše patim malo za rodnim krajem, fali mi mama koja je kilometrima daleko, prijatelji s kojima sam se družila...
    Joj sad me pere tuga...

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ajme, šteta što vas se tako malo javilo i što nitko neće o tom
    i vjerojatno što vas je valjda malo ima takvih
    baš sam htjela to vidjeti

ja sam riba po horoskopu

nemam rješeno stambeno pitanje, auto na izmaku, posao tak tak, tata mi je bolestan, mužu posao tak tak...ali se ne nerviram, ZNAM da ćemo to riješiti, vremenom, ali ja se svejedno osjećam sretno, mirno a i blagoslovljeno otkad se Nina rodila... Jednostavno sam zahvalna i sretna. I lijepo me to prati u životu, u smislu da se stvari stvarno riješavaju na najbolji način za mene, onako kako ja to i očekujem, puževim koracima ali ipak idu

Sretno svima

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo ja se osijecam ko i ti posebno otkad se rodio moj mali zabac.
    bas sam nedavno pricala sa svojim dragim ljudima kako se sad osijecam bas sretno. nista mi ne fali. imam sve sto hocu i super zivim. neki su se nasmijali jer je stvarnost ovakva - podstanari smo, ko zna kad cemo do svog stana, bez posla sam, istekao mi ugovor i ne znam sto ce dalje bit, mm istice ugovor za 2 godine, vjv ce nac posao al tko zna, uglavnom neizvjesno puno toga ali to su mi sve nekako poluvazne da ne kazem nevazne stvari, jer imam ono sto je vazno - zdravo i veselo dijete sa mm kojeg volim.
    i ja imam osjecaj da mi u zivotu sve ispadne onako kako je najbolje za mene, iako nije uvijek ono sta bi ja htjela, ali uvijek kazem da samo treba bit strpljiv, to je najvaznije, pa da vidis da je zapravo sve onako kako treba bit! nekad si u sredistu pa ti se cini da je sve naopako i da ti ne ide al kad se udaljis i prodje neko vrijeme onda se pokaze da je ispalo najbolje kako je moglo, to je bila samo kusnja i nestrpljivost. eto mene to uvjerenje drzi optimisticnom i sretnom. a majcinstvo me sad potpuno ispunjava.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ali ja se svejedno osjećam sretno, mirno a i blagoslovljeno
    To je ta reč koja mi je falila. Nisam presrećna niti euforična ali sam spokojna, mirna. Još par sitnica da se posloži i da zatvorimo krug.
    A jesi me bacila u misli sa ovom temom

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni samo fali jedna bebica pa da dosegnem nirvanu (: nema prigodnog smajlica )
    Imam divnog muza kojeg obozavam , sve sam ostavila zbog njega i otisla u drugu drzavu , pocela zivot od samog pocetka . Nekad je tesko jer mi fale moji , ali sve u svemu moj zivot je miran i spokojan bez obzira na nalete tuge s vremena na vrijeme . Ova godina ce biti puna izazova za nas dvoje , ne znam sta me sve ceka , ne znam ni hocemo li ikada uspjeti , ali ja sam ipak SRETNA jer volim i jer sam voljena .

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ukratko ,meni je sve super,skoro pa savršeno osim jednog...još uvijek sam na temi "prije začeća"

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Cure ja malo lutam po forumu u kasne sate i naletim na vas.
    I mene ste bacile na razmišljanje i ja nešto zaključila...
    Nisam sretna u cjelosti ali bi se moglo reć da sam prilično sretna.
    Zahvalna sam na svemu šta imam (kuća,auto itd.) materijalno,imam par dobrih prijatelja koji me znaju saslušat i nasmijat i koje obožavam,ali najviše od svega sam zahvalna i sretna šta imam supruga koji me voli i koji bi sve dao za moju sreću (kune se u to ) i kojeg ja volim.
    Ali,ima jedan veliki razlog zbog kojeg sam nesretna...nema bebice
    To nam je najveći problem jer imamo samo 1% šanse za to naše malo čudo koje čekamo već godinama.
    Ne znamo dal će nam se ta želja ikad ostvarit,sretni smo šta imamo jedno drugo i šta imamo zdravlje,ali isto tako znam da će do tog dana u mom srcu uvijek biti malo tuge i jedna velika prazna rupa.

Oprostite,nisam htjela kvarit veselu atmosferu ali nekako mi je lakše sada kada sam to napisala.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

belinda7
    i kod nas je isto ali sretna sam..........
    doći će i bebica jednom ,ako ne biološka onda posvojena jer nigdje nepiše da roditelji možemo biti samo biološkom djetetu

i opet sretna sam a i još malo više od sretna jer imam vas

ja u 2008 želim puuuuuunnnnnnnnoooooooooooo smijeha ali onog iskrenog od srca......

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hvala ti laky!!!
    Znam da će bebica jednog dana doć i znam da ćemo je voljeti do neba!! Nije važno dal će to bit naša biološka u cjelosti,napola ili ako uopće neće bit biološki "naša",jer ona će biti naša i samo naša!!!
    Mi smo to sve već naveliko prihvatili u svojim glavama i odlučili da krećemo u veliku akciju ove godine ! Počeli smo sa biopsijom testisa da i to poglavlje zaključimo,a onda idemo korak dalje po našu SREĆU!!!!
    A tko zna,možda nas već preksutra dočeka sreća negdje u Postojni iza ugla!!!!
    Malo ~~~~~~~~~~ za tebe laky i za sve cure koje još čekaju svoje srećice!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •