Gdje danas voditi dijete na Hitnu koje se probudilo sa otečenim i tvrdim prstima na ruci????
Gdje danas voditi dijete na Hitnu koje se probudilo sa otečenim i tvrdim prstima na ruci????
Rebro? ili Zarazna?
~~~~~~~~~~~~
Svaka bolnica ima hitnu službu, jedino neznam pod kaj to spada. Ako je dermatološki onda na Šalatu, na Rebru je dežurna pedijatrija, neznam.
Javi kaj ste obavili.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je sve ok
paci prvotno napisa
nisam sigurna da mora na zaraznu zbog toga....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Hvala svima na vibrama ali na kraju smo nakon višesatnog mrcvarenja obavili jedno veliko NIŠTA.
Prvo smo čekali u Klaićevoj odakle su nas poslali na dermatologiju na Šalatu a tamo nas je primio dežurni liječnik koji je po struci valjda ginekolog jer se vidjelo da o ovoj problematici nema pojma. Poslao nas je doma a na moj upit šta ako oteklina krene prema ostatku ruke je samo rekao da neće.
Pedijatar u Klaićevoj je pretpostavio da je neka bakterija ušla kroz ranice koje ima na rukama zbog ekcema ali nije htio dati lijekove jer nije specijalista. A ovaj "specijalista" nas je sprašio doma.
![]()
:shock:
ajme....
a kako je sad curica ?
Prije koji mjesec Nina se negdje ogrebala, i nakon nekog vremena joj je na tom mjestu počelo oticati, čim smo to primjetili ( u 10 navečer, na tuširanju, nakon posla) odveli smo ju na Hitnu na Rebro, na kirurgiju, i to su joj tamo lijepo očistili i odmah je prošlo...ako ti to išta znači, ja bih umrla da me je netko samo tako isprašio doma :shock:
Eva je dobro, ne pokazuje da ju boli kad ju diram ali je ruka i dalje natečena i crvena a prsti tri broja veći.
mi uvijek idemo na zaraznu kad nam ne radi pedijatrica, nalazi krvi i svi eventualni brisevi su vrlo brzo gotovim a iz istih se može puno saznati. u konkretnom slučaju bi također vidjeli da li je kakva infekcija u pitanju.filip prvotno napisa
stoga, ne pričam napamet nego predlažem poučena iskustvom svojim i poznatih osoba koje su išle u klaićevu![]()
i ovdje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
kako je ?
![]()
Bez promjene, hvala na pitanju![]()
Jedino je problem što sam prestala mazati kremom koju ima za ekcem pa se on opet razbuktava i sirota se grebe cijelu noć. Očito ni preskupi Elidel nije rješenje pa idemo privatnom dermatologu da to malo pogleda. I ja sam imala to "nešto" po rukama do 20 i neke godine i nikada nisu ustanovili šta to je. Kreme su samo ublažavale upalne procese.
Pedijatar nam je dao uz tu kremu i sirup za alergiju ali se osula od sirupa jer u sebi ima umjetne boje![]()
daj Bože da nije ništa ozbiljnije, tj. da će se brzo povući.
sory što te pitam, al meni je odmah palo na pamet sa artirisom (jer imam u obitelji takav slučaj, a također i prijateljica dijete sa tim) nije nitko to spominjao. nadam se da nije, samo me iz radoznalosti zanima, jel to nešto prolazno- jer kao što kažeš nije ništa bolje... :/ :?
vibram brzim tankim prstićima~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Artritis mi nije pao na pamet jer nemam nikakvog iskustva s tim. Ruka je danas bolje ali više nisam mazala kremom pa se ekcem pogoršao. Sad pak liječimo otvorene rane. Nikad kraja...