Opet ne znam gdje da smjestim ovo pitanje, ako ne valja odabir molim da se premjesti na odgovarajuće mjesto.
Radi se o slijedećem: Džan će 17.12. imati 6 mjeseci, a ja sam dobila prvu m nakon trudnoće i poroda u ovaj sad ponedeljak. On sad već ima dva zuba i u petak je primio drugu vakcinu koju je jako teško podnio. Srećom nije imao temperaturu, ali ga je ruka jako bolila i bila natečena. Anyway, to je sada prošlo i mislim da nema veze sa dešavanjima u protekla dva dana. A šta se to dešava??? On je prije išao na spavanje oko 23.00-23.30 i spavao do 5.00-6.00 zatim bi dojio i nastavio spavati do 7.00-8.00 ili pola devet. Zadnje dvije noći je katastrofa!!!! Jako se ljuti kad treba dojiti, grize, štipa, udara, vuče, izvija se, a znam da je gladan. Zaspe on i sada oko 23 ili 24, ali se oko 2 ili 3 probudi i to uz takav plač i vrištanje da je to nemoguće. Ako ga uzmem da doji on odbija i treba mu dobrih 10-15 minuta da se smiri. Ja ga onda nosam i ljuljam i on zaspe.
Sad ja ne znam da li je to zbog m ili je nešto drugo u pitanju pa vas molim da mi savjetujete šta da radim. Pomalo me je strah da me ne odbija zbog m, ne znam kako to utiče na mlijeko i sad se pitam hoće li to biti svaki mjesec tako??
HELP PLEASE