Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: popodnevno spavanje

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno popodnevno spavanje

primjetila sam da mi u zadnjh par tjedana Ivano spava puno kraće.do tada je znao odspavat i po 3, sata više mu nisam dala,sada najviše sat i 15.jel to n eka faza ili će to ubuduće biti tako.po ponašanju vidim da mu to nije dosta!ima 2.5 g.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moje obje starije kceri su u toj dobi izbacile popodnevno spavanje. Ali, zato prilicno rano zaspu navecer.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

tako je i kod nas, samo što karlo ima sve više dana kad spava po 20min, luda sam više ništa ne stignem po kući, a i sad bi mi bilo bolje da peglam nego da visim ode, ali šta ću kad je to jače od mene...

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moj u zadnje vrijeme uopce nece spavati po danu, a ima 18 mjeseci. onda zaspe tek oko 22 sata, i budi se oko 9 ujutro. meni se cini da je to (uzasno) premalo, ali ne mogu ga uspavati. a ako spava popodne, onda navecer zaspe oko 23 :shock: i budi se opet u 9. kaj je njemu? da mu dam nesto za spavanje ?!

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sebična sam ali to je jedino vrijeme kad nešto stignem napraviti,a sad uz tromjesećnu Elu to je nemoguće!lakše mi je kad znam da nas ima još!hvala Bogu na mojoj mami,kad je govorila da će biti teško,nije spominjala koliko!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Dok je Lana htjela spavat popodne, to je bilo moje vrijeme: pegla, tv, knjiga... mislim da bih pukla da nije spavala.
    Sad više ne spava, navikli i na to. Pustim joj malo crtić ako baš moram nešto napraviti ili s njom bojam vodenim, plastelin i sl. što nam je poprilično teško dok je i Jelena budna.
    Mada, sad radim pa mi i ne znači toliko da spava po danu. To je sad naše vrijeme

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Moj spava popodne, zato navečer nema šanse da zaspe prije 23h.
    Bilo bi mi draže da njegovih 3h popodnevne dremke zamijeni sa ranim
    lijeganjem navečer.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...KARLO JOŠ UVIJEK POPODNE ODSPAVA SVOJIH 2,2 I POL SATA...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A i Marko, cca 2 sata, inače bi majka zakovrnula

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moja starija curka je spavala popodne do cca 2. godine, onda smo prestali s tim ritualima jer se sve svodilo na sat vremena naganjanja da bi ona pol sata odspavala

ali zato mala još uvijek spava 2 sata bez problema

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Popodne spava sve rijeđe, u pravilu u tjednu 5 dana ne spava, 2 spava. Ali kad zaspi, onda bi spavala i po 3h, pa navecer ne bi legla do 2h. Zato je onda budim nakon 1.5 - 2h.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    cca 2 sata, inače bi majka zakovrnula
    Identično

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj nevoli spavati uopće ali ga ja forsiram i spava 1.5-2 h otkako se rodio.
    Rijetko kad spavao 3h a i kad jeste ja bih ga budila, znala sam pomisliti da nešto nije uredu kad spava , mada je to zaista bilo rijetko. Ustvari preko noći je znao odspavati tako oko 3.

Aneta avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Lovre popodne spava od 12.00 do 15.30

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I moj T. još spava popodne, i to bi mogao bez problema odvaliti 2,5-3 sata. Ako ga ja idem buditi prije nego se on sam probudi, jako se ljuti.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Andrej je u zadnje vrijeme počeo smanjivati popodnevno spavanje, ali samo kad je kod bake (radnim danom). Kod kuće bome odrapi i po 2,5-3 h. Ali je zato navečer jako težak za zaspati (bez obzira koliko i kako je spavao popodne). Uspavljivanje traje nekad i sat i pol (npr. danas ). Često zaspi tek oko 22.30. Budi se između 7.30 i 8 h.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vanja ne spava popodne vec mjesec dana.
    Do tada je obavezno spavala dva do tri sata, ali odjednom vise nije mogla zaspati. Znale smo po sat vremena lezati i na kraju se dici.
    Ali zato sad ide na vecer ranije spavati.
    Vec je u 19h u krpama

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Vito ne spava danju otkad je dobio brata, ali je problem što i dalje legne kasno. Ako se, naprimjer, probudi u 9 ujutro, navečer zaspe u 22 i kasnije. Spava sveukupno oko 11 sati dnevno. Bojim se daje to premalo za njegovu dob :/

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj vitekova mamuška prvotno napisa
    Vito ne spava danju otkad je dobio brata, ali je problem što i dalje legne kasno. Ako se, naprimjer, probudi u 9 ujutro, navečer zaspe u 22 i kasnije. Spava sveukupno oko 11 sati dnevno. Bojim se daje to premalo za njegovu dob :/
    Imamo slične probleme, samo ja njega spremim u krevet i nek barem leži a spas mi je da ga probudim ujutro 7-8 h. A kad ustane oko 9 onda je kao na struju. I da ima malog brata pa ga to zeza

I meni se čini da svi trebaju spavati još uvijek. Inače su cendravi i teže je s njima izaći na kraj.

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mi još uvijek odlično spavamo i po danu i po noći (kuc,kuc). ali je zato moj dado odlučio ne spavati kad je imao 2 godine. izbacio spavanje onako na živo, a nije ni navečer išao ranije spavati. čuj znali smo putovati 5 sati do dalmacije, a on budan ko zora.
    a i danas mu je otići spavati mrsko.
    nadam se da ona neće tako.

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo da se priključim i moja mala je izbacila popodnevno spavanje ima 2 dana ili ako je umorna skupi se sama oko 5 leć na kauč i upali crtiće i naravno zaspe ja poludim jer onda uveče nikako u krevet zadnjih dana šizim na to a ako je se probudi ajme meni vrišti ma grozno a u bolnici mi je spavala po 3 h ima tjedan dana i izbacila dudu sad joj je opet stalno u ustima ma ko zna šta je njima u glavi koma san

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •