-
donacije Nazorovoj
Dragi moji, kako ja uredno dajem robicu koju je G prerasla u Nazorovu, tako sam zadnji put saznala da im trebaju cipelice i kozmetika.
Molim sve koji mogu da cipelice koje su djeca prerasla odnesu u dječiji dom u Nazorovu da im bar malo pomognemo.
Hvala vam unaprijed.
-
znači mogu biti nošene cipelice?
-
ja imam dosta svojih cipela i čizama (broj 38) koje su u jako dobrom stanju. Šta to samo odnesem onda u nazorovu i dam nekome??
-
Da, mogu biti nošene cipele, samo odneseš u glavnu zgradu i uvijek je netko tamo da preuzme.
Ja nosim tamo nosim skoro sve, i robu i igračke. Samo mi se saki put srce slomi kad vidim djecu, sve bi ih doma odvela.
-
joj meni je isto jako teško vidjeti napuštenu dječicu, mi često odnesemo igračke i robicu u brezovicu, a katkad i kupim koji pak pelena i vlažnih maramica i neku kozmetiku za bebe
-
Ja sam zadnji put odnjela i Gitine bočice, samo sam kupila nove dudice. A imala sam i jedne cipelice koje je G obula samo jednom i jedne koje su za bebe koje još ne hodaju ali su joj u toj fazi bile prevelike pa su bile u kutiji. Uglavnom žena je trčala zamnom da mi ih vrati.
-
cure, molim vas da procitate pravila podforuma
gitulja, sad cu ti poslati formular (koji cemo danas staviti i na web) da ga mozete same skidati, pa ga molim te popuni i vrati na moju i pujicinu adresu (mejl adrese moderatorica)
-
Osoblje foruma
pa ne treba formular za otvaranje topika?
-
da, zapravo dobro velis - za sad ne treba, ali ako se ovo izrodi u neko organizirano prikupljanje onda ce trebati
-
nisam mislila organizirati nikakvo sakupljanje, jer iskreno nemam vremena.
Samo sam htjela podijeliti saznanje o tome što fali napuštenoj dječici, pa da im svatko tko hoće odnese što ima i može.
sorry ako je to protiv pravila, eto idem ih pročitati
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma