Koko di ste našli Pingu?? Ivor isto jako voli taj crtić ali gleda ga samo ako ga uspijemo uloviti na Žutokjuncu i to daju jedan i to je to. Prije sam mu snimala (Pepu voli isto) ali sad ne stignem i voljela bih negdje nabaviti ak ima za kupiti.
Ma ne brinem se ja za Ivorovo čitanje,doći će to nadam se kad tad. Jjedino što bi mi to sad trenutno bilo puno lakše kad se hoće igrati pa da čitamo... - eh, sebična mama, ja bih ono što meni više odgovara- a ne da recimo moram leći s njim na pod i igrati se sa autićima.
Imamo mi puno slikovnica, ako pod "čitanje" podrazumijevamo slikovnice i pokazivanje raznih likova, stvari i tak to, onda i mi čitamo Ja sam konkretno mislila da nema strpljenja da mu recimo ja čitam neku priču, a on da samo sjedi pored mene i sluša. To recimo nismo još dostigli. Onda ja otvorim slikovnicu sa tekstom i slikicama pa izmislim neku svoju priču tako da i on može sudjelovati, to funkcionira. Nadam se da je to ok korak za baš razumijevanje i čitanje priča...

A što se tiče TV-a i crtića.. ja jutro ne mogu zamisliti bez toga jer vjerojatno ne bih mogla ni oprati zube ni obaviti osnovnu jutarnju higijenu. Ali uglavnom su to samo crtići i taman su mu zanimljivi dok sjedi na tuti i dok ja obavim što moram. Inače bi se trebala dizati pola sata ranije od Ivora (čitaj 6.30) pa obavim sve što treba da bih njega onda mgla zabavljati dok sjedi na tuti. Zato što se nas tiče-blaženi jutarnji TV dječji program