Di ste našli tak dobru jaknu? Ja bi takvu!! 8) Probala sam jednu sličnu u Mangu, ali ju nisam mogla zakopčati od cicaOlivija prvotno napisa
.
Sad barem znate koji će kostim nositi za fašnik ove godinesanja74 prvotno napisa
Btw, jel netko od vas planirao ići u Samobor, ili barem do centra grada kad će biti fašnik da se malo prošećemo sa našim dvogodišnjacima?
Ja stvarno niš ne stignem, htjela bih staviti slikice na web ali mali je užasno zahtjevan. Očito ne postoje 2 ista djeteta, Ivor je bio super do 6.mj kad je počeo po noći zezati, a Sven po noći relativno ok spava, ali po danu gotovo uopće :? Evo jučer je oko ručka odrapio 3 sata u komadu, baš smo se spremali da prvi put odemo kod moje mame na ručak od kad se rodio. MM i ja nismo mogli doći k sebi jer tako dugo u komadu prek dana nije spavao od kad smo došli doma! Tako da ja jedva stignem nešto pojesti, hvatam tih pol sata, sat vremena što spava da se i ja malo odmorim jer sam umorna kako ga stalno nosim ili dojim. I onda mi netko kaže kako dijete od 2 tjedna ne kuži kad je na rukama,a kad nije :/ On točno zna kad ga dignem, odmah se smiri. Čak sam probala i maramu i u njoj je nemiran (opet suprotno od Ivora koji se smirio taj čas kad smo ga stavili u maramu).
Žao mi je kaj nemam vremena za niš drugo (stan mi je u totalnom kaosu, forum ništa, jedva pogledam mail), nismo ga još ni prijavili. Odem malo u dućan na pol sata da se prozračim, nadojim ga prije nego idem, spava kad odlazim i već je nakon sat vremena panika... ali vidim da jako dobro napreduje, za 10 dana idemo na prvi pregled pa me baš zanima koliko će dobiti. MM i ja ga zovemo "izbacivač"
jer je u licu jako debeo (ima debele obraze), malo kosice i stalno mrko gleda
Eto, samo da znate da mislimo na vas sve puno![]()