Vodi li tko bebu od 4 mjeseca na bebe ribe. Može li tako mala uopće ići?
Vodi li tko bebu od 4 mjeseca na bebe ribe. Može li tako mala uopće ići?
mislim da je godina dana donja granica iako smo vidjeli jednu bebu koja nije imala jos godinu dana, ali nije ni 4. mozda 10.
mislim da je to jos prerano.
pogotovo ovako u sred zime, "velikim" je ima. u cetvrtak, nakon sto 3 dana bazen nije radio, poplavili su svi od reda. bojim se da ce i sutra biti tako![]()
može. 4 mjeseca je donja granica. L. je krenuo s 5 mjeseci i nije bilo nikakvih problema.
mislim da jedino u Natatoru primaju tak male... samo kaj je opaka navala.
di je to?
zar nisu bebe ribe samo u utrinama i savi?
ostali programi imaju drgo ime?
ovo su bebe žabe![]()
program vodi ana sršen i cure iz kluba natator. satovi su na sve tri lokacije u zg, ovisno o starosti djece. za ove najmanje plivanje je u daničićevoj - mislim da jedino oni imju bazen s dovoljno toplom vodom.
i samo da pojasnim, ovi najmanji nisu u bazenu ne znam koliko dugo, max pola sata. i ne, ne nauče plivati samostalno nakon tečaja![]()
evo par fotki
http://public.fotki.com/zelje/bebe-ribe/pa190717.html
a kada je to plivanje u daničićevoj?[/quote]
a to....da ana vodi i tako male. ali njihov je "trening" drukciji, ne? oni rade sa rekvizitima.
ili...?
ma to je po nekakvom posebnom programu (zaboravih kak se zoveleonisa prvotno napisa
), iako se meni ne čini niš tak spešl.
klinci plutaju u svojim šlaufekima, mi smo s njima i radimo razne vježbice.
vrhunac je kad se primimo u kolo i jednoglasno pjevamo rega rega bit će svega![]()
od rekvizita imamo igračkice i kantice s kojima mamimo i špricamo djecu. postoji i plutajuća strunjača na koju ih stavimo da pužu i igraju se kako bi vježbali održavanje ravnoteže. na strunjači su bez šlaufeka tak da treba paziti ukoliko imate malo živahnije djetešce....a ne biti nemajka kao ja, pa da vam opadne u bazen![]()
[/quote]milamaja prvotno napisa
subotom u 3.
Na Utrini provjereno od godinu dana na dalje, a (malo) mlađi samo "na odgovornost roditelja".
ja ne bi tamo s mladjima, u zadnje vrijeme je jako hladno.
JeNavodno su u pregovorima s Gradom da im se osigura toplija voda, ali ih ne prati reputacija točnog i iskrenog informiranja korisnika.
U kojem je kvartu ta Daničićeva? Probala sam naći na planu grada Zagreba ali nisam našla tu ulicu pod slovom "D". :?
to ti je kod doma sportova
a jel znate gdje se može kupiti ovakav mali šlauf kakav nose vaši klinci na tečaju?
ja sam slicni kupila u lokalnom ducanu na moru.
mene zanimaju spuzvasti rekviziti poput narukvica/leptirica...
može se kupiti kod njih na tečaju, a vidjela sam i u prospektu od babyshopa u brežicama. mislim da je oko 20 eura.rvukovi2 prvotno napisa
bude ti takvih stvarčica na mladosti u onim dućanima za plivače a i naručuju preko kataloga.nego,frend mi je slao maloga na to i nakon cca dva tri termina mali je bio doslovno prekrit bradavicama. :shock: kako je sada higijena?to je bilo prije par godina.
Pa kaj to samo mame idu? Ja bih poslala muža, obzirom da sam alergična na klor... :/
A kakvo je stanje s curicama i genitalnim infekcijama? Zna li netko?
Pedijatar nas je na to upozorio.
Jel mi netko moze na pp javiti neki br. tel. na koji se mogu dobiti sve informacije?
Kojim danom u tjednu je to, u koje doba?
Ja bih rado da idemo, ali buduci da smo dupli, ne mogu sama, pa mi je bitno za znati kada se plivanje.
mi idemo na bebe ribe i završili smo sa prvom skupinom (4-9 mjeseci).
od 12. i 13.01. kreću nove skupine (mi idemo u onu 10-18) koja će ići nedjeljom od 15-16 (nije još 100% potvrđeno)...na bazenu u Domu športova, u tom bazenu su 4-9 mj, neznam gdje su ostale grupe
oni koji žele ići moraju doć na uvodni tečaj al na njihovim stranicama još nema novosti.
neznam jel smijem stavit br moba kome se javit....
ako nekog zanima pošaljem na pp pa kontaktirajte voditeljicu programa...
i mi bi išli, i mi bi išli :D A što je potrebno, samo se pojavimo tamo ili se ipak prije treba upisati?
ima jedan tatek koji se kupa (drugi samo statiraju i brbljaju vani), ali je duboko povrijeđen jer su ga drugi tateki zezali da je najružnija žena u bazenu@n@ prvotno napisa
![]()
treba se prije upisati.loptica prvotno napisa
anki prvotno napisa
![]()
Onda bude dobio konkurenciju, ja bum poslala muža.![]()
oni koji idu prvi put moraju na tečaj al neznam kad će novi tečaj biti. Na tečaju se odma i upiseuje i daje dio novaca (akontacija) a može se i sve platit (600 kn).
Oni koji nisu bili na tečaju ne mogu se upisat naknadno a i veliki je interese pa je moguće da neće sve primit jer nemaju dovoljno termina na bazenima.
mene isto jako zanima to plivanje i higijena?lasica prvotno napisa
(znam da ste vi u zg a mi u vž ali svaka informacija dobro dođe)
Kakva su vam iskustva?
i dal ste u posebnom bazenu ili tamo di i svi drugi?
Tečaj počinje u subotu i nedjelju! Uvodno predavanje je u četvrtak u 18h na bazenima na Utrinama! Akontaciju je potrebno uplatii odmah (600kn) i traje do 30.03. Novi tečajevi počinju u 4mj! Eto!
grupe od 4-9 mj i 10-18 su u malom bazenu z Domu športova koji koriste i drugi (neznam točno jel samo djeca ili i odrasli koriste) al eto od 12 bebica nakon 3 mjeseca niejdnoj ništa...a ni starcimabig milky mum prvotno napisa
i ja sam skeptična oko bakterjia, gljivica i sl....al imam 2 frendice koje svoje bebice od 3-4 mj vode u toplice pa im ništa nije bilo...
a kažu da redxovito provjeravaju briseve sa pločica oko bazena i vodu....
mi smo se upisali, ali se mala danas prehladila pa ćemo sutra samo gledati.BAŠBAŠ.. prvotno napisa
tko se još upisao od 4 do 9 mj.
I mi smo se upisali :D
mi smo jedini bili sa bebusom jucer na predavanju
ej mi se prehladile pa nismo mogle doći jučer, tako nam je bilo žao.srecica prvotno napisa
Šta ste radili?
Bas mi je zaonadam se da ce princeza brzo ozdraviti.
Bilo je bas veselo, i meni i njoj, cijelo vrijeme je pljuskala rukicama po vodi, pila vodu kad nije bila u onom slaufu i tak.
Bebaci su prvi dio u onim slaufima, a drugi na rukama, pa na kraju na jednoj strunjaci koja pluta po vodi. Voda je topla i u samoj prostoriji je dosta toplo, MM je rekao da se sav oznojio a bio je u kratkim hlacama i tankoj majici kratkih rukava i japankama.
Malo je nezgodno presvlacenje beba u svlacioni, jer su uske klupe ali snasli smo se.