Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Vizita u rodilištu

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Vizita u rodilištu

Zanima me kako vi doživljvate jutarnju vizitu nakon poroda u rodilištu.

Ja ovako: uđe nekih pet- šest ljudi u malu prostoriju, nešto doktora, nešto studoša ili specijalizanta i svi gledaju u jadne žene poslije poroda koje leže na krevetu raširenih nogu.
    Na prljavom ulošku kojeg sestra s pincetom makne da se bolje vidi i svi se nalukavaju u intimu žene, a bude stvarno studenata i svakakvih padobranaca koji uopće nisu doktori.
    Znam da moraju razgledat rez od epiziotomije al zar mora baš na takav način?
    Negdje sam pročitala, možda na ovom forumu da takva praksa postoji jedino u rodilištima u Hrv, da vani to ne rade. Ne znam.
    Meni je taj način pregleda najviše ponižavajući i doživljavam ga kao omalovažavanje žene i njezine ženstvenosti.
    Možda pretjerujem, zanima me kako vi to doživljavate ili su moji dojmovi previše subjektivni i pod utjecajem hormona nakon poroda pa me neke stvari previše pogađaju. Ne znam.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja rodila u metkoviću i tamo toga nije bilo, mislim tamo nema studenata. Došao bi samo doktor i babica i mene osobno su pitali jeas ok, jel me boli išta, kako se osjećam... Nisu me gledali dole jer nisam šivana... I roditi dolje mi je bilo jedno prekrasno iskustvo :D

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I
    roditi dolje mi je bilo jedno prekrasno iskustvo
    Oprosti, ne znam šte misliš pod "dolje"; vaginalan porod ili roditi u Metkoviću.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sorry, mislim roditi u metkoviću. Zato šta su u roodilištu bile 3 rodilje i babice su ok(osim jedne koja do podne mrzi sebe a od podne sve oko sebe)

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ovako...studenti su koliko je meni poznato samo u klinikama tj. određenim ustanovama.
    A kako ti mislis da ce studenti nesto vidjeti i nauciti ako svi ljudi budu kao ti?!
    Moraju i oni to negdje vidjeti. Ne studiraju da budu smetlari ili kuhari nego doktori.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U trudnoći me zgrozila sama pomisao na te vizite, a na kraju uopće nisu bile strašne. Bio je praznik i produženi vikend, pa je "gledatelja" bilo u malom broju, a prvi redovni radni dan ih se sjatilo valjda 10-15, i niti to nije bilo neugodno. Uložak sam micala sama, "navirivao" se samo jedan doktor i obrazlagao ostalima, a to mi je uvijek bila prilika za upitati što mi nije jasno i uvijek su doktori ljubazno odgovarali. (Vinogradska)

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam rodila u Rijeci i nitko od vizite nije gledao u "moju intimu". Za to je bila zadužena jedna simpa starija sestra koja bi jednom dnevno doslovno uletila u sobu, rukom pomaknula uložak i rekla- ma odlično!
    Doktori iz vizite su gledali karton, pitali kako beba, kako dojenje, imam li kakvih problema, pitanja...
    Što više čitam o rodilištima to se više grozim ovih zagrebačkih. E moja metropolo!...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma i kod nas je bilo tog gledanja, ali nije bilo toliko ljudi u viziti i samo bi jedan pogledao. Rađe bih bez toga, ali nije mi to bilo baš tako bed, a s druge strane mi je bilo drago da netko pogleda da li taj šav dobro zacijeljuje.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

meni je sa dr.dosla cijela ekipa.....

ma sam nek gledaju-.....ja sam se jos i salila sa dr.prilikom vizite...ah pa to im je posao.....

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa
    sorry, mislim roditi u metkoviću. Zato šta su u roodilištu bile 3 rodilje i babice su ok(osim jedne koja do podne mrzi sebe a od podne sve oko sebe)
    i ja sam mislila roditi u metkovicu, ali mi se doma nesto iskompliciralo pa nisam
    bas me zanima kako ti je bilo

a vizite, kakve su bile kod nas u splitu, uzas, smatram ih nepotrebnom i ponizavajucom praksom

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I ja sam se ježila tih pregleda prije poroda, a kad sam rodila, iskreno, bilo mi je potpuno svejedno - izgubila sam svaki sram ionako sam bila sva pospana i jadna pa sam samo nonšalantno spustila gaće. Uostalom,u toku poroda su se svi nagledali i napregledali moje ..... Iskreno,i mene je zanimalo da li se drže ti prokleti šavovi.
    Gledali su nam ranu samo 2 prva dana. Bilo ih je 10-ak u viziti(uglavnom mlade sestre na edukaciji).Rodila sam u Petrovoj

Irena001 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj filip prvotno napisa
    meni je sa dr.dosla cijela ekipa.....

ma sam nek gledaju-.....ja sam se jos i salila sa dr.prilikom vizite...ah pa to im je posao.....
    isto ovako (sa drugim porodom- rodila u Sl.Brodu), a sa prvim porodom sam bila u Rijeci- nitko me nije gledao

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tulip prvotno napisa
    Ma i kod nas je bilo tog gledanja, ali nije bilo toliko ljudi u viziti i samo bi jedan pogledao. Rađe bih bez toga, ali nije mi to bilo baš tako bed, a s druge strane mi je bilo drago da netko pogleda da li taj šav dobro zacijeljuje.

Oni uopce ne gledaju sav nego lohije. A to ti moze i sestra totalno diskretno pogledati.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i lohije se mogu lijepo pogledati , na kulturan i diskretan način, a ne

ŽEEEEENEEEE

IDEEE VIZITAAAAAA GAĆEEEEEE DOLJEEEEEEEEEE !

popraćeno komentarom ispod glasa, a nije vam prvi put da širite noge

no ,nisam ostala dužna

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma neka si ti njima Maria rekla...

Kod nas u Puli je isto praksa da se cijela vojska stažista i liječnika zagledava u raskrečena ženska međunožja po krevetima. U ekipi su bili i neki moji rodjaci... :shock:
    sve u svemu, ispod razine ljudskog dostojanstva

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

montipajtonovska praksa. tako sam je doživjela u vinogradskoj prije 4 godine.
    prije 4 i pol mjeseca u varaždinu vizitu nisam niti primjećivala. jednom su ušli u sobu kad sam bila u kupaoni, vidli da me nema i izlaze van, a ja vičem iz kupaone tko je? kažu oni "vizita je, kako ste?". ja njima odgovaram da sam dobro i dalje ne izlazim iz kupaone . zadnji dan pred odlazak kući je liječnik sasvim diskretno pogledao stanje što se tiče lohija.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja se ne sjećam tih vizita kao nečega strašno neugodnog, vjerojatno jer ih je bilo uvijek samo 2,3 ... ali se dobro sjećam da sam svaki puta očekivala određenu dr., i pripremala se kako ću reći - a vas molim da izađete van i pošaljete drugog liječnika (ali nije je bilo niti jednom).

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    i lohije se mogu lijepo pogledati , na kulturan i diskretan način, a ne

ŽEEEEENEEEE

:
    ovo je čista istina

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nakon prvog poroda ih se gotovo i ne sjećam, osim što bi se neposredno prije digla frka oko gaća

Nakon drugog poroda nisu mi tako često zavirivali u međunožje, koliko su me redovito pipkali u predjelu maternice.

Nakon trećeg poroda, sve mi je to bilo istodobno smiješno i žalosno. Uletio bi big boss sa svojom svitom, potapšao me po ramenu i rekao: "Ak` je dijete dobro, ideš ti dušo danas kući ...", a nakon pola sata bi dotrčala dežurna dr. s mojim nalazom krvi i tražila pristanak za transfuziju dok mi je beba bila već treći dan na infuziji

Korisnije su mi bile one večernje vizite dežurnog dr. i sestre koji bi bar malo porazgovarali s tobom

Dakle, Much Ado About Nothing

lucky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam imala carski i prvo jutro kada je trebala biti vizita sve žene oko mene negoduju, a ja sa smješkom na usnama, ne skidam gaćice, jer kao šta će meni gledat, punata nemam, a skoro pa da i ne krvarim. I tako oni od jedne do druge, gledaju, virkaju. Došli i do mene, kad ono u njihovim očima :shock: i čujem sestru "Skinite gaće" i tako svih 7 dana oni i mene gledali

Ajde dobro, jasno je meni da gledaju dolje kad je vag. porod, ali nije mi jasno sta imaju gledati kada je u pitanju carski :?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kada sad razmislim o vizitama, stvarno užasno neugodno. Ali kad sam rodila bilo mi je svejedno i uopće se ne sječam neke neugodnosti. Jednostavno me je sve užasno boljelo i to mi je bilo najmanje važno. A imala sam problema s pontima i hemoroidima i mislila sam da če mi nešto pametno savjetovati osim onoga "proći će". I jest prošlo, ali nakon 6 mjeseci!!

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lucky, zato sto ne gledaju sav nego lohije.

te vizite na balkanski nacin su nesto toliko ponizavajuce, omalovazavajuce i nehumano da nemam snage vise trositi rijeci na njih

pitam se samo kako stazisti i studenti ista nauce u rodilistima u kojima se to ne radi, a takva prevladavaju po bijelom svijetu. koja god forumasica iz inozemstva je saznala za takvu nasu praksu, totalno se sablaznila.

kao i rutinski klistir i brijanje i zabrana pijenja vode, vizite na ovakav nacin bi stvarno trebale vec jednom zavrsiti u ropotarnici povijesti.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    Ma neka si ti njima Maria rekla...

Kod nas u Puli je isto praksa da se cijela vojska stažista i liječnika zagledava u raskrečena ženska međunožja po krevetima. U ekipi su bili i neki moji rodjaci... :shock:
    sve u svemu, ispod razine ljudskog dostojanstva
    Potpisujem, bilo mi je grozno

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    lucky, zato sto ne gledaju sav nego lohije.
    Meni su baš šav gledali. :/

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    Citiraj mali karlo prvotno napisa
    i ja sam mislila roditi u metkovicu, ali mi se doma nesto iskompliciralo pa nisam
    bas me zanima kako ti je bilo

a vizite, kakve su bile kod nas u splitu, uzas, smatram ih nepotrebnom i ponizavajucom praksom
    sorry tek sam sad ovo vidila, meni je bilo super, hrana odlična, babice fenomenalne, osim jedne(možda nagađaš o kojoj je riječ)

Posjete su bile dozvoljene samo u određeno vrijeme ali npr.kad sam ja rodila mm je bio u zg, i doša je u mtk oko 2h po noći i doba babica mu je dozvolila da vidi mene i bebu šta mi je i normalno.

Porod mi je bio dosta lagan jer sam imala podršku čistačice :D , koja je divna osobai u svemu mi je pomogla. U niti jenom trenu nisam bila ostavljena sama u rađaoni, uvijek je netko bio samnom.

Samo mi se ne sviđa što mi dijete nisu odmah dali nego su ga donijei nakon nekih 1-2h ali od tada do izlaska iz rodilišta je bio stalno sa mnom. I jako su strpljivi što se tiče dojenja, ma ja sam prezadovoljna i ako opet budem imala priliku ić rodit u mtk to ću napravit

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

rodila u st i gledali me svako jutro.....njih 15....totalno neugodno i bespotrbno jer su mi se ipak upalili savovi i imala sam hemeroide a nitko mi nije rekao sta da radim.....i curu do mene su gledali iako je rodila na cara.....mrzila sam i onog glupog Tadina koji se drzao kao da je popio pamet cilog svita.....a i ona sestra koja se ponasala kao da smo mi tu radi njega a ne on radi nas......odvratno![/quote]

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam vec jednom negdje napisala da su ti pregledi spasili zivot jednoj mojoj cimerici jer zena skoro uopce nije imala lohije, a rodila je a carski kao i ja tako da....sto se mene tice, neka gledaju.
    Ne smatram to ponizavajucim, to je njihov posao, ali razumijem da ima zena kojima to smeta i u ovom bih slucaju podrzala pravo izbora i mogucnost da se trazi privatnost tokom pregleda

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja tek trebam roditi u 5 njesecu.
    Bez obzira na obavezne preglede kod svog gin. idem i na plaćene privatne preglede. I mogu vam rći da sam zadovoljnija kad platim. Kod svog lječnika ide kao na traci, a ovako kad platiš sjediš tamo 45 min i možeš se pravo napričati o svemu što te zanima. A tako ću, nadam se i kad rodim. Potrudit ću se da dobijem apartman, pa barem ne ležim s 6 žena. Kad mi je sestra rodila pričala mi je kako su s njom bile u sobi žene koje se uopće nisu kupale, prljave, smrdile... a isto tako je bilo i krađa. A što se jutarnjih vizita tiče, nadam se da će u apartmanu biti puno intimnije, s tim da ću se pozvati na pravo da me pregleda samo jedan liječnik. A ti studenti i ostala ekipa, nek se uče na nekom drugom. Jer isto tako mislim da te moraju pitati dali se slažeš da te gleda pola bolnice. Mojoj su sesri prilikom trdova, kad je umirala od bolova rekli :" Pa šta je?! Nije vas bolilo kad ste se je....." DOSLOVNO TIM RIJEČIMA. :shock:

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pošto mi je na porodu bilo 20-ak ljudi u jednom trenutku (uz moje dopuštenje) vizite me nisu uopće mučile. Ali i tako je sve bilo dosta intimno, prije vizite bi došla jedna sestra i pogledala uložak, a kad bi došli doktori i studenti samo su me pitali kako sam ja i beba i kako ide dojenje.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mene vizita nije smetala dolazi su doktor i sestra na SD-u, to je bilo brzinsko i bez srama ( ostavila sam ga u boxu )
    Cimerice su mi super, često se čujemo i vidimo, uspoređujemo, jadamo i tješimo. Nikad to ne bi mjenjala za apartman.

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja se uopće nisam zamarala vizitom niti njihovim "pregledom". Nisu uopće gledali, pogledao bi voditelj ginekologije i dežurni liječnik i to samo na sekund. Curi do mene ustanovili su da krvari više nego što treba, valjda je i to jedan od razloga zašto gledaju :? Više me smetalo kada sam prvi put rađala pa ih je bilo 150 u boksu, doktora, babica, naučnika i naučnica... Kako je netko gore napisao moraju negdje naučiti, slažem se, samo odvatno je čuti smijeh balavica, koje su tek krenule na praksu, dok rađaš mrtvo dijete..

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Vodenjak, sve će to njima život vratiti

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

maria71
    Jučer je baš bilo 3 godine od tog poroda

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Vodenjak

kako si ti sada ? nakon 3 godine ?

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Dobro sam, hvala. Ne razmišljam o tome, živim 100 na sat za Marina i pripremam se za novu trudnoću. Vjerojatno kada dođe do toga, bit ću u panici 9 mjeseci, ali uz podršku obitelji i mog doktora, mislim da će biti sve ok..

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vizite su grozne, slazem se ali isto tako se slazem da moraju negdje nauciti. mene je isto dopao vikend pa nije bilo studenata. neugodno iskustvo i nista vise, tako sam ja to dozivjela.

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Re: Vizita u rodilištu

Citiraj Bambi prvotno napisa
    Zanima me kako vi doživljvate jutarnju vizitu nakon poroda u rodilištu.

Ja ovako: uđe nekih pet- šest ljudi u malu prostoriju, nešto doktora, nešto studoša ili specijalizanta i svi gledaju u jadne žene poslije poroda koje leže na krevetu raširenih nogu.
    Na prljavom ulošku kojeg sestra s pincetom makne da se bolje vidi i svi se nalukavaju u intimu žene, a bude stvarno studenata i svakakvih padobranaca koji uopće nisu doktori.
    Znam da moraju razgledat rez od epiziotomije al zar mora baš na takav način?
    Negdje sam pročitala, možda na ovom forumu da takva praksa postoji jedino u rodilištima u Hrv, da vani to ne rade. Ne znam.
    Meni je taj način pregleda najviše ponižavajući i doživljavam ga kao omalovažavanje žene i njezine ženstvenosti.
    Možda pretjerujem, zanima me kako vi to doživljavate ili su moji dojmovi previše subjektivni i pod utjecajem hormona nakon poroda pa me neke stvari previše pogađaju. Ne znam.
    rodila u čakovcu, na carski...ista stvar, samo bez studoša. na viziti ih je znalo biti tolko da su se vrata sobe jedva zatvorila dok bi se svi zagurali unutra. Grozno! I onda ta pinceta... i krvavi uložak u koji svi oni kao gledaju. i kaj vide, molim lijepo?! (pogotovo oni tamo kraj vrata...) 3 raskrečene žene. ponižavajuće...
    vidim da je nekim curama poslije svega- svejedno. meni nije bilo.
    kao da se trebaš pozdravit sa svojim dostojanstvom onog trena kad stupiš na bolničko tlo

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni su isto užasno ponižavajuće te vizite.
    Drugi put kad budem rađala, ili ću im reći da ne želim da me "pregledavaju" ili ću zbrisati prije u wc.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je jedino med. sestra gledala šav prvi i zadnji dan. Ja sam rodila u Rijeci i bila sam u apartmanu pa smo bile same kad me pregledavala.
    Kad bi došla vizita, dr. bi pogledao onu temp. listu, pitao kako sam, kako beba, jel što boli, malo bi se nešto našalili i to je to.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

U našem intesresu je da se rodilja pregleda,a ako to neželiš inzistiraj,sve na tvoju odgovornost.Nije mi nimalo ponižavajuće,jer kroz tu istu pišu koja ima lohije sam donjela mali život na svijet.Kod vizite se gleda stupanj krvarenja,baš njigh briga za tvoju pišu.A da mi sestra tako nešto kaže:gaće dolje,ide vizita osobno bih joj rekla da je seljaća nad seljaćama!

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A što se tiče toga da studenti moraju negdje naučiti, kako onda uče tamo gdje nema tih vizita? I šta vide u tih par sek. koliko im treba da bace pogled na nečije međunožje?
    Uostalom, svakog pacijenta bi trebalo pitati smiju li vašem pregledu/porodu ili čemu već prisustvovati i studenti.
    Kad sam bila na pregledu u Ri par dana prije poroda, osim sestre i dr. bili su i 2 specijalizanta. Nije mi baš bilo drago isprve, ali su mi bili baš simpatični, a i bilo ih je samo dvoje pa ajde. A i ova mlada specijal. me držala za ruku tijekom pregleda, sva se nekako uživila, suosjećala....
    Ma super, mislila sam kad bi mi bar ona mogla biti na porodu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i ja sam od same pomisli na vizite najprije bila ali kad je do toga došlo sav sram je nestao i nije mi bio nikakav problem, valjda je lakše kad znaš da ionako tako sve gledaju pa ti nisi nikakav izuzetak

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lupko prvotno napisa
    U našem intesresu je da se rodilja pregleda,a ako to neželiš inzistiraj,sve na tvoju odgovornost.Nije mi nimalo ponižavajuće,jer kroz tu istu pišu koja ima lohije sam donjela mali život na svijet.Kod vizite se gleda stupanj krvarenja,baš njigh briga za tvoju pišu.A da mi sestra tako nešto kaže:gaće dolje,ide vizita osobno bih joj rekla da je seljaća nad seljaćama!
    nije u pregledu stvar, već u načinu na koji se on izvodi. kaj sad ona 4 doktora udaljena 3 metra vide od "moje piše kroz koju sam donijela život na svijet" :?
    nitklo nije protiv samog pregleda. može se to i drukčije...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pa moram priznat da bi i meni više odgovaralo da neposredno prije vizite dođe neka sestra i pogleda ( ak baš mora )

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

iskreno, prije poroda sam se dosta zamarala time i mislila kako će mi to biti velika neugodnost, no drage moje, nakon što sam rodila bila sam presretna što je porod iza mene, a moj anđelčić pored mene, i živo mi se fućkalo tko me gleda :D
    izgubila sam sram

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma nije baš stvar u tome koga je sram a koga nije.
    Više se radi o tome da te takav pregled, takav odnos med. osoblja ponižava. Ko da smo stoka!
    A i to što sam rodila meni ne znači da mi je sad svejedno ko mi i kada gleda "pišu". Al nismo svi isti....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nit me sram nit uživam u tome :/ , tko zna možda da organiziramo prosvjed u bolnici, zamislite da vizita uđe u sobu a ono rodilje umjesto sa podignutim nogama leže na boku i odbijaju širenje i virenje

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure, evo da se i ja pridružim. Iskreno, prije trudnoće i poroda nisam baš voljela ići giniću jer nisam voljela da me dole baš previše ispipavaju i gledaju. Sada više nemam tih problema. Ali svejedno ponižavajuće je, a posebno je ponižavajuće to što je moju gđu vidjelo pola Zagreba, a i drugih mjesta iz Hrvatske (ovisno od kuda su studenti bili). Moram reći da mi je trudnoća do negdje 32 tjedna bila super, išla sam samo na preglede kod svog ginekologa koji je super i kojem vjerujem, a u bolnicu na ultazvuk. Sve nakon toga, ne volim se sjetiti i pokušavam zaboraviti. Zadnji tjedni trudnoće, porod i babinjaštvo je bilo najgore iskustvo u mom životu ne ponovilo se više nikada. Osjećam se poniženo i manje vrijedno, a ja uopće nisam osjetljiva. Iako, čujem da se otvara privatno rodilište, pa si nekako mislim možda sam propustila nešto lijepo, možda da su drugačije postupali sa mnom bih imala i drugačije sjećanje (bolje rečeno pokušaj zaboravljanja - iskreno osjećam se kao žrtva nekog zločina ili strašnog događaja u životu, pokušavam zaboraviti). Kad čitam postove nekih cura sa foruma stalno si mislim da sam nešto propustila. Ali me je strah pokušati ponovno, nije samo bol koji ne mogu zaboraviti, već je više čitav taj postupak - kao da si zadnje smeće na cesti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj lilamili prvotno napisa
    nit me sram nit uživam u tome :/ , tko zna možda da organiziramo prosvjed u bolnici, zamislite da vizita uđe u sobu a ono rodilje umjesto sa podignutim nogama leže na boku i odbijaju širenje i virenje
    ja bih im rekla, pokaži mi svoje ,a ja ću tebi svoje

ma nije problem u pregledavanju lohija, već u načinu i odnosu ( a to ništa ne košta )

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa

ŽEEEEENEEEE

I u Dubrovniku ista stvar,taj diskretan način obavještavanja valjda uče na nekakvom tečaju za sestre.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •