imam bebu od skoro osam mjeseci (8 kg, rođen s 3 kg) koja oduvijek doji na zahtjev. s dohranom smo počeli od šestog mjeseca, jede kako koji dan, nekad više, nekad manje, tijekom jutra pojede npr jednu bananu ali ne odjednom nego u dva tri puta pomalo; popodne pojede jedan obrok od žitarica i voća (isto tako, nekoliko žličica pa onda neće više, pa pokušamo malo kasnije pa pojede opet par žličica i tako, nekad se ostane na tome, nekad pojede sve, ne znam o čemu to ovisi).
što se spavanja tiče, po danu spava dva puta po pola sata, po noći spava 12 sati s tim da se budi oko 4 - 6 puta radi cicanja (nekad pojede cicu, nekad samo malo cicne i spava dalje).
e sad, otkako je prošao sedam mjeseci kao da je postao "ovisan" o cicama tj. bude na podu, igra se malo i onda dopuže do mene, želi na ruke i glavu ravno na cice i traži cicu. ja mu dam da cica, vratim ga na pod, zaigra se, ali opet nakon nekog kratkog vremena dopuže do mene, glava na cicu i opet traži cicu.
nije mi jasno je li gladan (premalo dohrane), je li umoran (uspavljuje se na cici), želi li samo zadovoljiti nagon za cicanjem (nema dudu), je li sve od navedenog ili kakva je to sad opsjednutost cicom jer gotovo uvijek kada ga držim na rukama gura glavu u cice (ne interesira ga ništa drugo i ne mogu mu nikako skrenut pažnju tj. mogu na kratko i onda opet cica). je li to faza, šta je to?