nekako mi se sporo otvaraju stranice od kada je stavljen ovaj izbor zadnjih vijesti
da li se i vama to događa?
nekako mi se sporo otvaraju stranice od kada je stavljen ovaj izbor zadnjih vijesti
da li se i vama to događa?
meni se neće otvoriti "pogledajte zadnje postove"... svaki put po pet puta otvaram.. :?
Da, otkada su ove vijesti gore, stalno mi se javlja ono crveno oko i Privacy Report.
Xaleksandra70vanja prvotno napisa
ne, baš me vesele ove najnovije vijesti.... cool :D
Najnovije :? Pa od 10-15 12. su, vec sam ih davno procitala.maria71 prvotno napisa
dobro, najnovije u mojoj dimenziji![]()
da, i to sam htjela pitati, to uopće nisu zadnje vijesti :?
kad sam došla večeras na forum otvorila sam svoje postove i nakon toga sam išla na postove od zadnjeg posjeta i pokazalo mi je samo nekoliko postova, onih u zadnjih nekoliko minuta
u tijeku su neki radovi na forumu, mogući su povremeni problemčići.![]()
Ja isto imadem primjedbu.
Koliko mogu primjetiti samo moje postove duplicira ovaj usporeni forum.![]()
Kako sam od ranije iskompleksirana brojem postova, pitam vas ŠTO me to ubija u pojam i koliko će još dugo?![]()
A trajat ce radovi dok sve ne zavrsimo![]()
Stvarno neznam kad ce zavrsiti![]()
Ja ne mogu pogledati ni zadnje postove ni svoje ni neodgovorene već najmanje tjedan dana.![]()
To nije povremeno. Uopće to ne mogu otvarati zadnjih tjedan dana.
Inače, niš mi nije usporeno, jedino šteka ovo što sam navela.
Jest usporen forum, ali to ne smeta mammu san. Požurila, brate mili, i sve pozaključavala![]()
komentar s ovim topicom ima veze... kakve?
a nije ni požurila.![]()
i meni ali već mjesecima, nekako od zadnjih intervencija na forumu....monax prvotno napisa
popis vijesti mi je OK jer otkad otvaram samo forum, nisu mi na nosu, pa ih niti ne čitam, a ima stvarno jako dobrih stvari!