Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Vitamini

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Vitamini

Unaprijed se ispričavam ako je ovo već bilo predmet rasprava. Čitam baš zadnjih dana malo o sintetičkim vitaminima i ne bi me to toliko zabrinjavalo da svojoj princezi tu i tamo ne dam multivitamin (premda je dojim, možda i ne bi trebala), i sad vidim neke info da i nisu neka sreća. Zanim me znaju li upućeniji trebaju li se trošiti kao dodatak prehrani ili su i oni dio marketinga? Postoje li i među njima oni koji su bolji (konkretno Supradyn)? Posebno pozivam i Davora da kaže svoje mišljenje, on mi dođe kao guru .

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Vjestacki vitamini, kako ih ja volim zvati, su potpuno nepotrebni, barem djeci.Starijim osobama, kronicnim bolesnicima mozda, ne znam.
    Ali kad su u pitanju djeca, uvijek bi se zapitala koja je to kolicina, doza zapravo ispravna i dovoljna? Tko to zna koliko mom djetetu treba sad i tu koji vitamin i koliko?
    Koliko se zna djeca u zap.Europi ne pate od manjka vitamina.
    Ako djeca normalno jedu (svjeze voce i povrce) odn.doje,vjestacki vitamini su nepotrebni.I te male tbl.sadrzavaju i secera masu kao i citronsku kiselinu, koja nagriza zubnu caklinu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •