-
crna stolica od krumpira?
dal je moguće da je crna od krumpira al baš crna ko ugljen :?
uvela sam joj krumpir u dohranu 2 dana i 2 dana ima crnu stolicu,jel to normalno?
-
a jel možda daješ željezo u zadnje vrijeme?
-
-
onda nemam pojma, za željezo znam da ima taj efekt, za krumpir nisam čula..
jel dojiš još? jesi ti pila neki lijek ili nešto?
-
dojim. ne pijem lijek. al mi je u lijevoj cici zastoj. već se par dana mučim s tim jel može to bit povezano?
-
ma ne bi trebalo biti. A kako često kaka? jel tvrda bila a stolica?
nadam se da će se javit netko iskusniji s krumpirima
-
prva nije bila tvrda, onda je jedan dan preskočila i danas je bila nešto tvrđa i smrdila je baš po odrasloj kakici a ne kiselkasto ko inače...
-
možda bi bilo najbolje da pitaš pedijatra. Jer crna stolica može biti od određenih namirnica, ali može biti i od nekog krvarenja. Tako da bi bilo najbolje da lijepo nazoveš i pitaš pa si na miru..
-
a jel može biti da je moje krvi iscicala pa od toga?
-
e pa može, nisam skužila da ti krvari bradavica!! Može! Jer crno je od ustajale krvi, znači koja je ušla u probavni trakt. Zato sam i rekla da zoveš pedijatra jer se s tim nije za zezat ako je krv iznutra. Ali ako tebi krvari bradavica onda je to od toga!
Pa što je s bradavicom?
-
-
-
emanina
javi kako vam ide
-
jesu stigli nalazi stolice?
kako si ti danas?
-
čekam muža da se vrati s posla pa da odnesem današnji uzorak stolice koja mi se čak činila mrvicu svijetlija al svejedno je crna.
malo sam odgodila odlazak na uzv dojke jer mi se čini da ide na bolje a jučer sam zvala pol. sunce i dr. mi je rekao da on tu ništa nemože neg da moram ić kod gin. po antibiotik i bris...
još k tome sam danas dobila mengu nakon 8 mjeseci a to je sigurno utjecalo na tonku jer me je grizla a i njoj izlaze zubi dakle sve se nakalemilo!
javim se kad dođem iz klaićeve
-
evo me. izgleda da nije ništa. morala sam žicati da mi kaže bar nešto jer je rekla da dođem po nalaze u utorak! tolko za sad
-
nalazi su uredu nema virusa ni bakterija :D
valjda je od upale bilo
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma