Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: škola u prirodi - iskustva

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno škola u prirodi - iskustva

Nova sam u ovome, ali treba mi pomoć.
    Ima li netko iskustva sa školom u prirodi - naime moj devetogodišnjak bi na proljeće trebao ići u Zagorje na četiri dana.
    Navodno su tamo učiteljice samo promatrači a cijelu priču vode "animatori"... zna li netko kako to funkcionira? Ima li razloga za brigu?

Hvala

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Gdje u Zagorje?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nema. Moj sin je bio prošli tjedan u Crikvenici, prvo odvajanje od kuće-ikad. Prošlo je bez ikakvog problema, sve je organizirano i osmišljeno do najmanjeg detalja, nema praznog hoda. Ne znam tko ti je rekao da program vode animatori , a ne učitelji? Moj sin je svaki dan imao nastavu i svugdje ih je vodila njihova učiteljica (imali su dva organizirana izleta ), animatori su pomagali u svemu i vodili sportske aktivnosti iza ručka.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj je u prosincu bio na Sljemenu imalisu i učiteljicu i animatore,isto je bio prvi put sam od kuće. Ove godine kao četvrtaši idu u Novi vinodolski u ožujku

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako ide sa skolom nemas nikakvog razloga za brigu.
    Osim ak ga silno zelis imati. Onda ces ga imati stogod mi rekle.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj suncana76 prvotno napisa Vidi poruku
    Nova sam u ovome, ali treba mi pomoć.
    Ima li netko iskustva sa školom u prirodi - naime moj devetogodišnjak bi na proljeće trebao ići u Zagorje na četiri dana.
    Navodno su tamo učiteljice samo promatrači a cijelu priču vode "animatori"... zna li netko kako to funkcionira? Ima li razloga za brigu?

Hvala
    Čuj, animatori su također učitelji i osposobljeni kadar koji bolje pozna taj kraj i objekt i sve ostalo. Bez brige, učiteljice su stalno s njima.

Moj mlađi je prva generacija koja je organizirano išla u vrtić u prirodi (Grad mladih) i tamo su isto bile animatorice... Ugodno se iznenadio kad je zatekao bivšu bratovu odgajateljicu na tom poslu. Bilo im je super, svaki put... Bio je silno nesretan kad se lani razbolio i nije mogao ići na Sljeme na terensku nastavu. Nadam se da će na proljeće u N.Vinodolski, jer se naslušao lovačkih priča starijeg brata koji je bio prošle godine. Djeci to jednostavno treba...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Na koliko se dana ide ove godine?

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moji su bili već puno puta i s vrtićem i sa školom. Uvijek je sve bilo OK. Tete i učiteljice o svemu brinu, a animatori su tu da pomognu i zabave.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

na pet dana

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ide sa skolom nemas nikakvog razloga za brigu.
    Osim ak ga silno zelis imati. Onda ces ga imati stogod mi rekle.
    ma naravno da će ići... idu na četiri dana u Tuhelj, Krapina, Kumrovec... mislim, program je odličan i stvarno nema "praznog hoda", ali puno je lakše kad znaš da su i ostale mame "preživjele" pet noći

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj 9-godisnjak ide u ponedeljak na Sljeme i od uzbudenja bude iskocio iz koze! Idu na pet dana, tj,cetiri noci jer se vec u petak poslije dorucka spremaju za doma.
    I moji stariji su isli na Sljeme i U n. Vinodolski i obadvojica su bila odusevljena.
    Na Sljemenu su imali jako puno sadrzaja, od Gorske sluzbe spasavanja, bolnicara, botanicara, raznih animatora, pidama partija,... Bas su uzivali i ni sekunde im nije bilo dosadno.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj 9-godisnjak ide u ponedeljak na Sljeme i od uzbudenja bude iskocio iz koze! Idu na pet dana, tj,cetiri noci jer se vec u petak poslije dorucka spremaju za doma.
    I moji stariji su isli na Sljeme i U n. Vinodolski i obadvojica su bila odusevljena.
    Na Sljemenu su imali jako puno sadrzaja, od Gorske sluzbe spasavanja, bolnicara, botanicara, raznih animatora, pidama partija,... Bas su uzivali i ni sekunde im nije bilo dosadno.
    Kolko para za Sljeme?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Moj sinek samo pita da li on mora u taj novi vinodolski, kad mu kažem da ne mora, tako duboko odahne, da ne mog uvjeorvati. i učiteljici se izjasnio - sad je svima u razredu kazna da neće ići, a mojem da će ići LOL a kaj ćeš, ima nas raznih. Čo'ek voli svoj komod

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sinek samo pita da li on mora u taj novi vinodolski, kad mu kažem da ne mora, tako duboko odahne, da ne mog uvjeorvati. i učiteljici se izjasnio - sad je svima u razredu kazna da neće ići, a mojem da će ići LOL a kaj ćeš, ima nas raznih. Čo'ek voli svoj komod
    Mog sineka je najviše motivirala činjenica da ako ne ide sa razredom, tada svejedno mora dolaziti na nastavu u 4 razred.
    Moram ti reći da je sve prošlo super glatko i da je on bio jako zadovoljan i tempo mu je odgovarao (dan im je bio cijeli isplaniran, aktivnosti nisu uključivale mirno sjedenje u klupi , puno sporta...) . On npr. nikad nije odlazio (niti je pokazivao želju) u grad mladih ili na zimovanja sa vrtićem , pa me je ipak putovanje malo brinulo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    kod mojeg prošle godine nisu išla tri klinca na Sljeme, oni su bili u gradu i sjedili u drugom ( trećem) razredu i rješavali svoje zadatke. tak ili škola vani ili nutra.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Vidjet ćemo još, ali mislim da će on radije sjediti u školi. On je jednostavno takav tip, na svadbi seka mlađa dvije godine čaga do 2h ujutro, a gospodin poslje glavnog jela jaknicu pod glavu i odspava do jutra na stolicama. Tako bi vjerojatno izgledao i Novi Vinodolski, zato se ne grizem ako stvarn one ode, jer znam da je on sretan i zadovoljan s tim i ne osjeća se kao da nešto propušta. Čak ni kad smo mu rekli da je na svadbi propustio tortu, nije ni trepnuo -kakva torta usred noći

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

takav je sličan i moj, ali je baš navalil da bu išal u Novi ( to je u ožujku), a kad se sjetim da je pred 2godine trebal prenoćit judnu noć kod bake i cijelu noć je suze ronil.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •