Citiraj ninochka prvotno napisa
Citiraj rinče prvotno napisa
bitan ti je tečaj ,a što se tiče pregleda u bolnici meni je moj doktor savjetovao da zadnja dva tri pregleda obavim u bolnici , a tako su nam i na tečaju rekli da ginekolozi obično šalju pacijentice oko 34-36 tjedna na preglede u bolnicu, što mislim da je i dobro jer ipak upoznaš i doktore i bolnicu tako da kad dođeš na porod mislim da se bolje osijećaš u poznatom okruženju .
meni tečaj uopće nije bio koristan (osim što je muž bio samnom), a sad ne vjerujem da ću ići na te preglede u bolnicu jer:
- nije ti niš poznato (sv.duh) jer je rađaona na drugoj strani
- pregledavala me 3 doktora, na porodu bio 4 (došla samo poslije poroda pogledat posteljicu)
- u teudovima su me ispitivali gluposti tipa gdje radimo ja i muž, krvnu grupu i kile (imala je papire pred sobom, pa i s njihovih pregleda)

dakle bolnički pregledi = niš koristi, dugo čekanje, šutljivi dr-i, loš ctg (osim ako ne spadaš u određenu bolnicu pa želiš da te vode kao "svoju")

bokic,

sad sam se nadovezla jednim mojim dugim, dosadnim iskustvom iz Petrove., medutim riknula mi konekcija i sad nemam vise vremena ponovo pisat, ali ako kog zanima budem u principu je i tamo tako kao na traci. moja privatna dr. ima praksu zadnja dva mjeseca uputiti te u odabrano rodiliste- sad sam inzistirala da me drzi kod sebe svih 9 mjeseci jer ja u bolnicu zelim samo otici roditi. kako sam prvi put zakasnila na tecaj - sama sam radala i to je koma. ako nista trebam nekog da mi vlazi usta i podsjeti me na disanje. srecom od kolega mi je organizirao da njegova mama koja je tada radila u Petrovoj me dode pogledat. zena me spasila, malo vlazenja usnica, ajde disi i bude to brzo - meni je bilo dovoljno. vjerujem da ce to moj muz dobro odraditi. s obzirom da ne trazim puno, a da mi je ovo drugi porod nemam namjeru ici tri tjedna svaki dana na tecaj, al u Petrovoj je to tako. slijedno tome odabrala ja Merkur, danas ih pokusavam cijeli dan dobiti na broj 2431 417, tako su mi rekli nakon par prespajanja. cure ako zovem na krivi broj please prosvijetlite me . DZ u Grizanskoj sam bez frke dobila. Trudnicki tecaj odrzava se ovaj mjesec 23 i 24 s pocetkom u 16h. ako koju zanima - dovoljno je samo se pojaviti - nema prethodnih zabiljezbi na kojekakve liste.