Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: kožna bolest i pranje odjeće

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno kožna bolest i pranje odjeće

MM ima nekakve flekice po leđima i vratu, nešto gljivično i od doc je dobio nekakvu mast. Također mu je rekla da kod pranja njegove šarene odjeće treba koristiti hipermangan. Naravno da mi on to nije znao točno objasniti, a sad ne želi nazvati doc i pitati jer mu je neugodno (da ne ispadne glup). Pa onda ja pitam vas znate li kako da to izvedem.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja se već 13 godina liječim bez pomoći do prije 4 mjeseca. kupi šampon ORONAZOL (80 kn) , koristi prema uputi i problem riješen.Meni osobno doktori nisu znali pomoći

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

u svakom slučaju peri njegovu odjeću odvojeno od ostale,
    to je najmanje što možeš da uradiš, naročito ako imate dijete!
    I svakako nazovite tu doktoricu ili bilo koju drugu i raspitajte se o detaljima vezanim za pranje - bolje spriječiti širenje gljivične infekcije nego napraviti još veći problem iz pukog stida da ne ispadneš glup.
    Osim toga, kako možeš ispasti glup ako se zanimaš za svoje zdravlje i način sprečavanja širenja bolesti na ostale ukućane?

uh ti doktori

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa
    uh ti doktori
    Ja bih rekla, uh ti muški

Pa nazovi ti njegovu doktoricu i reci da TM nije znao objasniti proceduru, ili da je putem zaboravio, pa nek ti žena lijepo objasni.
    Ne vidim čemu optuživati doktoricu, ako je dala upute, a TM nije znao objasniti.

Ja ti preporučam da TM otopinu hipermangana koristiti prije nanošenja masti. Tu ćeš mu vjerojatno ti morati pomoći (leđa).

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stvarno daj ti pitaj
    ja moram priznati da ne znam za pranje odjeće u hipermanganu, baš me zanima
    možda je dr rekla da se on opere u blagoj otopini hipermangana

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

na kraju ću ja nazvati doktoricu nakon praznika. Vjerojatno jest riječ o otopini hipermangana. U međuvremenu iskuhavam sve što mogu, a ostalo, farbano, ću probati na malo većoj temperaturi. Inače, znam da su te kožne bolesti totalno zeznute i često tvrdokorne. No s ovom kremom što sada maže primjećujem već blago poboljšanje, nevjerojatno.
    Thx svima

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Možda dok ne saznate kako da pranjem ubijete gljive, peglajte obojenu robu koja ne može da se iskuva. Jeste posao ali...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Samo da javim, nevjerojatno kako dobro djeluje krema. One manje flekice su skoro pa nestale, ostali su samo oni djelovi gdje se beštija valjda dublje uvukla u kožu. No i dalje će ostati režim iskuhavanja i peglanja odjeće.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koja, lamisil, rojazol, canesten, ecalin?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nisam bila znala napamet, ali sad kad si ih sve popisala, Lamisil.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo mene opet da se nadovežem, ja imam pithyriasis versicolor i probala sam tu kremu ali su se flekice pojavile nakon dva tjedna opet

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj CIARA prvotno napisa
    Evo mene opet da se nadovežem, ja imam pithyriasis versicolor i probala sam tu kremu ali su se flekice pojavile nakon dva tjedna opet
    Probaj Ecalin sprej,mom mužu je super pomogao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •