Evo ti neka pitanja koje su mene pitali kad idem čistiti.
Za novce te i te sto ste spremni raditi
Da li pušite i ako da nemojte molim vas u kuci.
Jeste li dostupni ili cistite na više mjesta
I sad se ne mogu sjetiti ima toga još.Prije nego sto sljedeće napišem da odmah stavim upozorenje da ovo NIJEoglas za posao niti se reklamiram,ali samo da vam napišem moje iskustvo.
Dakle,prvo sam čistila samo apartmane i to najcesce petkom sub. i nedj. kad je smjena gostiju i to ljeti.
Drugo frendica me preporucila jednoj njemici jer ona nije mogla vise cistiti kod nje.
Kad sam vidjela da nemogu to dvoje uskladiti lijepo sam rekla covjeku s apart. da ja to nemogu stici jer imam i redovan posao uz taj.Covjek je shvatio i ja sam mu preporucila svoju susjedu.Cijena za one koji se cude je upravo iz razloga sto nitko ne zeli raditi tako dobar posao za male pare pa ni nema teta cistilica bar kod nas na moru.Uzmimo za primjer da ja apart. cistim 3 dana po 3 sata to je 360 kn za vikend.Nekd je to manje nekad vise sati ali ajmo okvirno za mjesec dana se zaradi lijepa svotica i opet nitko ne zeli.Ja ni na jedno mjesto nisam dosla sama nego me netko preporucio da za te novce radim sve sto treba a da nije nezakonito i nemoralno.Moj sat je toliko i toliko i ako zelite da ribam pod cetkicom za zube za te novce meni je svejedno ja cu to raditi jer sam za to placena.Sad sam kod te njemice i s njom sam prezadovljna.Zena plaća, mogu doci kad meni odgovara jer imam i normalni posao ,uvjek mi da i nesto za klince tipa slatkisi.Kad god dodje iz njem. donese mi makar bombonjeru iako ne treba nista. ali zato ja cistim ono sto ona taj dan kaze i ne govorim da ja to necu ili ne zelim.Mogu sjesti kad hocu uvjek me doceka kava ili ako sam dosla ujutro i dorucak.Nema bolje sefice.Ne viri mi preko ramena i nikad nije rekla to nije dobro ajde ponovno.Jedin me nikad nije zamolila da peglam a da i je ja bi peglala .Evo da skratim za te novce ja radim kod nje sljedece..
Cistim vrt, garazu , kucu.Nemam nikakve veze s njenim vesom ili sudjem,ako ima prljavog sudja operem ga ili stavim u sudjericu.Ako vas zanima jos sto pisite