-
Ma nemam ja ništa protiv da tko može,hoće ili kako se već dogovorio plaća ali 40 kn po satu je ipak too much.
Znam da je to ipak fizički posao jer sam sama čistila 2 godine svojih 220 kvadrata i crkavala vikendima čisteći,perući i peglajući i da sam se na tetu pomagačicu odlučila kako bih ipak sa svojim djetetom provodila kvalitetne vikende u igri, izletima i sl. a ne da sam kronično iscrpljena,živčana i stalno s krpom u ruci.
Naša teta pomagačica osim nas ima još dvije obitelji kojima ide 1xtjedno i mjesečno zaradi finu neoporezivu svotu.
Isto tako poznajem gospođu koja jednoj obitelji ide svaki radni dan i zaradi 6500 kn mjesečno i brine im o cjelom domaćinstvu,djetetu pa čak su i roditelji toliko komotni da joj djete ostavljaju po 10 dana dok su oni na Karibima,Mauritiusu i sl.
Ja bih osobno toj ženi dala i 65000 kn mjesečno jer taj njen trud i briga o njima svima tako "komotnima" nema cijene a oni mogu samo Bogu zahvaljivati što je imaju jer da je nema bili bi izgubljeni i u vremenu i u prostoru.