-
Prema info koje ja imam cijene sata se kreću sad već i 35-40 kn i to je veća cijena za čišćenje nego peglanje.
Ja osobno čistim sama, ali sad trenutno zbog strgane noge nisam u mogućnosti čistiti kuću pa sam dogovorila sa šogoricom (koja to inače u fušu radi) da mi 1x tjedno očisti sve: kupaona (to mi je najvažnije), svi podovi - sauganje i pranje, prašina sa namještaja, paučina i prije je i peglala a sad nema potrebe jer mogu odsjediti sat vremena i sama popeglati (jedino nekog zagnjavim da mi sve pripremi: donese dasku, veš, peglu, narikta stolac i poslije sve pospremi - kako sam na 2 štake ja to ne mogu nikako izvesti).
Stan je cca 65 kvadrata i ona to za nekih 3-4 h napravi (nije na normu pa može sjesti popušiti, popit kavu ili jednostavno odmoriti).
Da se razumijemo to nije ono bolesno pedantno izvlačenje svake sitnice ali u globali ja to i ne očekujem. Važno mi je da se počisti detaljnije (ženska ruka to uvijek bolje napravi nego muška koliko god se MM trudio to nije niti blizu).
Inače kad se sjetim ko cura sam cijelu subotu i nedjelju doma čistila (stan je bio cca 85 kvadrata) i 2 buraza - možete si misliti koliko je bilo posla. I to mi je tada bilo normalno da se doslovce narintaš za vikend.
Sada uopće ne patim na pedanteriju često tokom tjedna kad mi je muž noćna počistim nešto tako da za vikend radije odskitamo negdje u grad, izlet i sl.
Zarekla sam se da neću biti rob kuće jer život tako brzo projuri i ne želim da se sjećam samo krpe i metle
Djece na žalost još nemamo pa smo i manje osjetljivi što se pas smuca po stanu (fala bogu ne linja se jako i ima kratku dlaku).
Inače dok se mi vratimo sa posla predvečer više se i ne vidi prašina
, samo kad smo ujutro subotom doma onda ona zabljesne u punom svom sjaju (ako taj tjedan nisam bila vrijedna).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma