Jassi skroz kužim I btw - kod tebe mi je prelijepo i divno čisto!

Nego, ja sam podstanarila 10ak godina. S vel+kom i s malom plaćom, bilo mi je svejedno. Bila sam solo pa nije bilo važno.

E sad, totalno mi je dopi..lo davat 1100 kn rate kredita za auto, pa smo ga prodali, iskemijali drugi kredit i uzeli duplo mlađi (ali opet rabljeni) auto pa mi je sad rata 700 kn idućih 7 godina.

Isto mi je došlo već do nosa s podstanarenjem i čekanjem Godota u smislu kupnje stana na neki kredit pa nakon milijun neuspjelih pokušaja, pucamo po šavovima i odlazimo kod svekija na "tavan" - uredit ćemo, držati se dogovora o poštivanju eđusobne intime i idućih 25 godina imati ratu kredita (za uređenje, ono glavno) nekih 600 kn.

Prema dosadašnjim izdacima na koje sam navikla, ja sam na konju. Nema više 200 d 250 eura mjesečno gazdi, 1000 kn računi (više manje), auto i brdo gluposti smo iskorigirali i odahnuli.

Tek sad se odlučujem za tetu čistilicu, s tim da sam samu sebe obvezala nahonorarčit tih par sto kuna mjesečno dodatno, dakle smislit ću si dodatni posao koji me veseli da ne bih morala raditi ovo što istina bog stignem al ne da me ne veseli nego me živcira.