Nađeš osobu koja ti sjedne, ja sam do sada promjenila tri čistilice, a razgovarala sa više od dvadeset žena:Luna Rocco prvotno napisa
Prva je bila divna, vrijedna, nježna i pažljiva prema Loli, dugodojilica, jedini nedostatak je to što nije iz Zagreba, nakon ljeta se vratila doma i ja ostala sama...
Druga je bila jednom, prvo što je napravila je bilo spremanje Lolinih igračaka, a dijete se igralo njima, zamolila sam ju da to ne radi, ignorirala me, kada je završila platila sam joj i rekla da mi više neće trebati.
Treća je bila, onako, hm, bi radila ali u biti nebi, dovoljno joj plaćam ali neki uber lovaši iz šestina joj plaćaju više, sva mi je bila onako čudna, nije poštovala dogovoreno vrijeme, ja nisam pedantna ali nisam bila zadovolja poslom koji je napravila... Jednom nije došla, na broj telefona koji sam imala nije se javljala i ja odustala od nje.
Sada imam prekrasnu ženu, mojih godina, sjela mi je super, imam u nju puno povjerenje, dala bih joj i ključ da može raditi kada nas nema, uživam razgovarati s njom, a iako joj od sveg srca želim da si nađe redovan posao biti ću jako tužna kada se to desi.
Ako odlučiš nekoga pustiti u svoj dom imaš pravo biti izbirljiva, tražiti dok ne nađeš onu za koju ti ne smeta da zna kakve gaćice nosiš...

, jedini nedostatak je to što nije iz Zagreba, nakon ljeta se vratila doma i ja ostala sama...
Odgovori s citatom