moram ovo potpisati...maria71 prvotno napisa
btw, i ja sam djevica...ali ne takva o kakvima vi gore pišete... mene nered uopće ne smeta, preko razbacanih igračaka mogu danima gaziti... i bolje da ništ dalje ne pišem... uglavnom, oni koji me poznaju su valjda navikli na mene takvu... a da ne pričam da odkak sam trudna me sve to smeta još i manje... 8) padaju mi napamet moje 2 prijateljice koje su totalne frikuše kaj se ovog tiče: obadvije svakodnevno brišu wc školjku alkoholom i tome slično... ne znam kak to da još uvijek dolaze k meni
(i pišaju kod mene
)
inače, imam tetu čistilicu jednom tjedno, dođe na 3 sata - uglavnom pegla, obriše podove, opere prozore i to je to... plaćam ju malo: 17 kn po satu, al ruku na srce, tak i počisti (baš sam to grdo rekla...) i sama je rekla kad je prvi put došla: ja čistim samo tam di se vidi... dakle, nikad ne briše prašinu ispod kreveta, skuplja paučinu po kutevima plafona... a ak me to baš zasmeta, obavim to sama...

ali ne takva o kakvima vi gore pišete... mene nered uopće ne smeta, preko razbacanih igračaka mogu danima gaziti... i bolje da ništ dalje ne pišem... uglavnom, oni koji me poznaju su valjda navikli na mene takvu... a da ne pričam da odkak sam trudna me sve to smeta još i manje... 8) padaju mi napamet moje 2 prijateljice koje su totalne frikuše kaj se ovog tiče: obadvije svakodnevno brišu wc školjku alkoholom i tome slično... ne znam kak to da još uvijek dolaze k meni
(i pišaju kod mene
Odgovori s citatom