Živim u kući i stvarno imam dosta materijala za čistiti, ali i da imam love za tetu čistilicu nebi je zaposlila. Nekak je moj dom samo moj i kad je čist i kad je pun prašine. Koliko treba da se prođe usisavaćem i potom krpom obriše parket. Nikad ne čistim sve odjednom, već svaki dan malo,maximalno 45 minuta dnevno i to sam previše rekla. Ponekad ujutro prije posla sredim kupaonu, treba mi najviše 20 minuta. Meni je od velike pomoći perilica suđa i od kad je imam preporodila sam se, sav ostali posao radim u hodu i uvijek mi je sve uredno i ugodno za boraviti.
No kaj ja znam, da imam love možda bi drugačije razmišljala, a možda i nebi, nekako mi je važnije da skupa s klincima obavljamo te neke kućanske poslove, da su ukljućeni u sve, da nauće kako život nije samo zabava, nego da postoje i obaveze koje se moraju obaviti.
I opet sve stignemo obaviti u jednom danu i biti na poslu i doma skuhat i očistit i napraviti zadaću i otići van i igrat nogomet i piti kavu do besvjesti.....
To je onak moje mišljenje, a s druge strane poštujem odabir onih koji imaju tete za pomoć u kući i njihov vjerovatno dobar razlog za to.